Acasă Diverse Dorian Popa şi Theo Rose prezintă evenimentul din Centrul Râmnicului

Dorian Popa şi Theo Rose prezintă evenimentul din Centrul Râmnicului

2876
0

După ce, zilele trecute, Theo Rose a postat pe contul de Instagram marea veste – că va fi prezentatoarea Romanian Music Awards, eveniment care se va desfăşura la Rm. Vâlcea, acum, şi Dorian Popa spune acelaşi lucru. „Am deosebita plăcere să te anunț că, pe 22 septembrie, voi prezenta Romanian Music Awards, alături de Theo Rose! Nu lipsi de la cel mai tare show muzical din România!”, a transmis Dorian Popa pe reţelele de socializare.

Artistul va urca pe scenă alături de Theo Rose, care a confirmat prima invitația de a modera show-ul ce se va ține la Râmnicu Vâlcea. „Anul acesta, se organizează din nou Romanian Music Awards, la Râmnicu Vâlcea, şi am onoarea să îl prezint chiar. Vă aştept acolo, o să ne bucurăm tare, o sa fie un concert imens cu toți artiştii României! Abia aștept!”, a spus Theo Rose. Cei doi vor deschide ediția a XIV-a a galei de premiere și vor găzdui spectacolul cu peste 30 de cântăreți şi numeroase momente artistice create special pentru această ocazie. Vedetele se află și pe lista nominalizărilor pentru premiile din acest an. Fanii îi pot vota atât pe cei doi, cât și pe restul artiștilor preferați online, printr-un simplu click pe https://romanianmusicawards.com/.

Romanian Music Awards ajunge la cea de-a XIV-a ediție și va avea loc la Râmnicu Vâlcea, pe 22 septembrie, în Centrul Civic, începând cu ora 19.00. Parteneri oficiali ai evenimentului sunt: Pepsi | Tik Tok | Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.