Liga III

”Din păcate pierdem punctele aici, între noi, dar acesta este fotbalul. A fost un meci frumos, în care spectactorii, zic eu, au avut ce vedea”

La finalul întâlnirii de la Fedeleşoiu, cu Viitorul Dăeşti (scor 3-3), antrenorul echipei din Horezu, Cătălin Bucă, a tras concluziile:

”Una peste alta, la cum s-a derulat jocul şi cum a fost scorul, cred că până la urmă a fost un rezultat echitabil (3-3), chiar dacă puteam să fim mai atenţi şi să scoatem mai mult din această partidă. Una peste alta, este un punct câştigat. A fost un derby vâlcean, e păcat că pierdem punctele aici, între noi, dar acesta este fotbalul. Fiecare vrea să câştige şi să adune puncte. Felicit şi echipa gazdă, pentru dăruinţă, rezultat. A fost un joc frumos, nu s-au lovit. Spectatorii chiar au avut ce vedea la acest meci. Am rămas cu un gust amar în urma arbitrajului, dar una peste alta, v-am spus, e un punct câştigat şi trebuie să mă bucur. Poate greşesc eu, dar de la firul ierbii aşa am simţit, că în repriza a doua deciziile nu au fost tocmai conform cu realitatea. În rest, mă bucur şi pentru Zamura, care a marcat din nou. E junior, e golgheterul nostru. A ajuns la al patrulea gol. Vreau să-i felicit pe toţi jucătorii meci pentru acest meci, pentru ambiţia cu care au jucat şi cum s-au comportat în teren. Au făcut ceea ce le-am cerut. Din păcate, a apărut şi o suspendare, chiar două. Avem un cumul de cartonaşe galbene, la Moldovan. Dar asta este. Suntem o echipă şi trebuie să redresăm situaţia. Rotea, în schimb, va fi pedepsit. Nu accept aşa ceva. Chiar dacă e jucător tânăr şi a fost provocat, pentru că l-a lovit cu piciorul adversarul , nu avea voie să reacţioneze. Te-a lovit, te întorci şi pleci. Asta este, s-a terminat jocul. Nu ai voie să iei roşu după fluierul final”.

Articole Similare

Back to top button