Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

Derbi al ambiţiilor, încheiat cu o accidentare gravă

* un jucător al gazdelor, Ghenţăr, revenit după o suspendare, a părăsit terenul după câteva minute după un duel cu un adversar

Meciul dintre Minerul Ocnele Mari şi Stejarul Vlădeşti a avut o importanţă aparte pentru Constantin Dina. Fostul arbitru şi observator al AJF a apărat pentru un timp interesele formaţiei din Vlădeşti, însă s-a hotărât să se despartă anul trecut de Stejarul pentru a-i ajuta pe cei de la Minerul Ocnele Mari să se organizeze. Duminică, 30 mai, şi-a înfruntat fosta echipă şi implicit pe fiul său, Alin Dina, portar la echipa din Vlădeşti, dar chiar şi aşa reîntâlnirea cu Stejarul nu a fost tocmai plăcută. Minerul a pierdut disputa cu 3-2, deşi la un moment dat s-a aflat la timona partidei. Gruparea din Ocnele Mari a deschis scorul, dar s-a văzut egalată până la pauză. În partea secundă Stejarul a preluat iniţiativa, a condus cu 2-1, apoi cu 3-1, iar pe final „minerii” au mai reuşit doar să reducă din handicap, meciul încheindu-se la scorul de 3-2 în favoarea echipei oaspete, un aport important la acest rezultat avându-l Alin Dina, care s-a evidenţiat prin cele câteva intervenţii avute.
Constantin Dina, delegatul Minerului, nu s-a arătat nemulţumit neapărat de rezultat, ci a acuzat jocul agresiv al oaspeţilor, care a condus către o accidentare gravă. Ghenţăr, jucător revenit după o suspendare ce l-a ţinut departe de gazon aproape jumătate de sezon, a fost scos din nou din circuit. „Zotică a avut ambiţia să ne învingă. A jucat agresiv şi în minutul 10 a avut un atac «criminal» la Ghenţăr. S-a dus ca «măcelarul» şi i-a rupt genunchiul copilului. I-am spus că-l va avea pe conştiinţă toată viaţa. L-am trimis pe Ghenţăr cu salvarea la spital. Au spus medicii că să zică mersi dacă mai merge, că de jucat fotbal nu mai poate. S-a terminat cu fotbalul pentru el. Se duce la Bucureşti să se opereze”, a precizat Constantin Dina, reprezentantul formaţiei Stejarul Vlădeşti. Constantin Zotică, antrenorul-jucător al formaţiei din Vlădeşti, l-a contrazis însă pe fostul preşedinte al Stejarului: „Domnul Dina a fost nemulţumit că am reuşit să-i învingem şi de asta a lansat astfel de acuzaţii. N-am avut un atac criminal la Ghenţăr. Au fost mulţi oameni la meci care pot confirma cele spuse de mine. A fost o simplă contră în duelul pentru minge. Nu ştiu cum de s-a ajuns la o accidentare mai gravă. A fost un fault de joc şi atât! Jucătorul, este, dealtfel, prietenul meu şi îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat”. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button