Politica

Deputatul Eugen Neaţă l-a lăudat pe primarul de la Ocnele Mari pentru reuşitele din plan administrativ

Deputatul PSD Eugen Neaţă este în legătură permanentă cu primarii din Vâlcea. Cunoaşte problemele cu care aceştia se confruntă şi de fiecare dată când i s-a solicitat sprijinul, a încercat să ajute, să corecteze anumite erori legislative. Zilele trecute a ajuns la Ocnele Mari. L-a lăudat pe primarul Remus Sasu pentru realizările sale din plan administrativ.
”Ocnele Mari a revenit în ultimii patru ani la ceea ce era pentru noi, cei care locuim la Râmnicu Vâlcea. Cea mai apropiată şi mai accesibilă staţiune balneoclimaterică. Este din nou ceea ce a fost pentru generaţii numeroase de vâlceni, de gorjeni, de doljeni, de olteni, de argeşeni şi chiar de bucureşteni. Craiovenii – cei mai numeroşi dintre turiştii care veneau vara la Ocnele Mari – numeau plajele de aici litoral şi nu greşeau deloc numindu-l aşa.
De o bună bucată de timp, Ocnele Mari au fost repopulate cu turişti atraşi de ocna de sare deschisă publicului, de cele două ştranduri modernizate şi dezvoltate cu facilităţi noi de plajă, de cazare şi de alimentaţie publică, de parcul de aventură şi de numeroasele pensiuni, din ce în ce mai spaţioase şi mai ofertante cu propuneri incitante de divertisment. Piscină, saună, cursuri de călărie.
În ultimii patru ani, administraţia publică din Ocnele Mari a schimbat complet imaginea de şantier perpetuu cu care şi-a îndepărtat turiştii în trecut. Strada principală este complet modernizată acum, alături de alte străzi asfaltate în ultimul timp şi este în curs de acceptare la finanţare un proiect de asfaltare completă a căilor de acces din staţiune. Am mers la Ocnele Mari pentru o întâlnire cu primarul Remus Sasu, unul dintre cei mai tineri şi mai performanţi primari pe care îi are judeţul nostru. Are în portofoliu proiecte de dezvoltare şi de modernizare de peste 15 milioane euro. Pentru reţeaua de apă şi de canal, pentru reţeaua de gaze, pentru reţeaua de străzi, cum am spus deja, pentru o sală de sport şi pentru reabilitarea termică a unui bloc de locuinţe şi pentru o asociere care poate rezolva definitiv problema transportului local. Mi-a vorbit cu multă încredere despre realizarea 100% a reţelelor de utilităţi pentru care s-au primit şi avizele şi finanţările în acest moment. Ocnele Mari a parcurs o etapă importantă în administrarea primarului Remus Sasu. Şi-a recăpătat atractivitatea de staţiune turistică şi a adus mai mult optimism printre locuitorii obişnuiţi acum să se întâlnească de mai multe ori la sărbători şi evenimente publice locale, la competiţii sportive în aer liber şi la spectacole de teatru, la spectacole şcolare şi la concerte, cum nu s-a întâmplat niciodată în trecut. Bucuria oamenilor de a trăi în localitatea lor a fost şi rămâne pentru Remus Sasu un obiectiv de atins şi în acest mandat şi în mandatul următor de primar”, a precizat parlamentarul vâlcean.
”Îmi place să mă întâlnesc cu primarii vâlceni de succes, să-i ascult vorbind despre realizările lor şi despre proiectele de viitor şi să-i consult în privinţa iniţiativelor legislative pe care am de gând să le promovez ca deputat în Parlamentul României”, a concluzionat deputatul Eugen Neaţă.

Articole Similare

Back to top button