Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga III

Deplasarea în Trivale a fost lipsită de şansă

* Iulian Roşoagă apreciază că echipa lui putea obţine măcar un punct, după eşecul la limită consemnat împotriva „mânjilor” din Piteşti

În ultimul meci oficial din Liga a III-a, FC Ghecon Lăpuşata a pierdut din nou, la limită, cu scorul de 2-1. În Trivale, Cosmin Ursu a deschis scorul partidei, în minutul 18, printr-o folia secca splendidă, executată din apropierea zonei de corner, pe colţul lung al porţii. 20 de minute mai târziu, gruparea familiei Penescu a stabilit egalitatea, prin Daniel Vintilă. FC Argeş II avea să mai înscrie încă o dată până la final, în minutul 65, prin Cătălin Doman. Deşi a jucat bine, echipa din Lăpuşata a ratat şansa de a smulge măcar un punct din deplasarea în oraşul magicianului Nicolae Dobrin. FC Ghecon se află într-o perpetuă creştere valorică, dovadă fiind şi faptul că atunci când pierde, o face la limită.
„În meciul de la Piteşti, arbitrul trebuia să elimine cel puţin doi-trei adversari. Piteştenii puneau atât de des mâna pe minge încât aveam impresia că jucăm alt sport şi nu fotbal. Dar aşa se întâmplă când joci în deplasare. În minutul 85, un fotbalist de la FC Argeş a produs un henţ evident în careu, iar centralul, deşi se afla la trei metri distanţă, s-a făcut că plouă”, a ţinut să precizeze Iulian Roşoagă vizavi de partida din Trivale.
Săptămâna aceasta, FC Ghecon primeşte vizita ultimei clasate – Juventus Bascov – fiind obligată de circumstanţele din clasament să câştige cele trei puncte. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button