Acasă Liga II Denis Dumitraşcu vrea să-şi continue cariera la Liga a II-a

Denis Dumitraşcu vrea să-şi continue cariera la Liga a II-a

1050
0

* în această perioadă, tânărul fotbalist vâlcean dă probe de joc la Chinidia Târgovişte

Pe lângă Robert Bloţu (19 ani), de la CS Şirineasa, un alt tânăr fotbalist vâlcean încearcă să-i convingă pe oficialii de la Chindia Târgovişte de calităţile sale, pentru a fi păstrat în lot pentru cea de-a doua parte a sezonului. Este vorba de fundaşul Denis Dumitraşcu (21 de ani), care a plecat să-şi caute un nou angajament în această iarnă, după ce la CSM Rm. Vâlcea „s-au tras obloanele”. Din 28 ianuarie, echipa dâmboviţeană efectuează un stagiu centralizat de pregătire la Mogoşoaia, perioadă în care antrenorul Nicolae Croitoru se va convinge dacă îi va menţine în lot pe cei doi jucători vâlceni. Altfel, de menţionat este şi faptul că, tot la Chindia Târgovişte, se află în probe de joc şi portarul Cătălin Căbuz (20 de ani), care a evoluat, de asemenea, în prima parte a sezonului, la CSM Rm. Vâlcea.
Denis Dumitraşcu şi Robert Bloţu au fost folosiţi în primul meci amical disputat de trupa dâmboviţeană în această iarnă, când Chindia a trecut de Flacăra Moreni (Liga a III-a), cu 2-0.

Fundaşul din Zăvoi a evoluat în 17 meciuri în acest sezon pentru CSM

Aşa cum se cunoaşte, după ce a debutat la o vârstă fragedă în Liga a II-a, în tricoul CSM-ului, în urmă cu doi ani, Denis Dumitraşcu a devenit titular de drept în sezonul actual, în care a fost folosit aproape meci de meci de antrenorii Ionel „Jerry” Gane şi Adi Dulcea. Astfel, fotbalistul născut pe 27 aprilie 1995 a bifat 17 apariţii pentru formaţia din Zăvoi, în cele 20 de meciuri jucate de CSM. Fundaşul vâlcean a încasat în total cinci cartonaşe galbene, în etapele I, a II-a, a VIII-a, a XV-a şi a XXI-a.
Fundaşul din Zăvoi a evoluat integral în 15 meciuri. Este vorba de partidele cu UTA Bătrâna Doamnă Arad (2-2, deplasare) – etapa I, ASU Poli Timişoara (0-0, acasă) – etapa a II-a, CS Baloteşti (1-1, deplasare) – etapa a III-a, Chindia Târgovişte (0-3, deplasare) – etapa a V-a, Foresta Suceava (0-2, acasă) – etapa a VII-a, Dacia Unirea Brăila (1-0, deplasare) – etapa a VIII-a, Metalul Reşiţa (5-2, acasă) – etapa a IX-a, CS Mioveni (0-1, deplasare) – etapa a X-a, FC Braşov (1-1, acasă) – etapa a XI-a, CS Afumaţi (1-3, deplasare) – etapa a XIV-a, Olimpia Satu Mare (0-0, acasă) – etapa a XVII-a, Dunărea Călăraşi (0-1, deplasare) – etapa a XVIII-a, Unirea Tărlungeni (1-0, acasă) – etapa a XIX-a, UTA Bătrâna Doamnă Arad (0-1, acasă) – etapa a XX-a şi ASU Poli Timişoara (1-1, deplasare) – etapa a XXI-a.

Denis Dumitraşcu nu s-a aflat pe teren doar în trei etape din Liga a II-a

Altfel, Denis Dumitraşcu a început ca titular şi meciul cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe (0-1, acasă) – etapa a XV-a, dar a fost înlocuit în minutul 82, de Ion Marian. În plus, el a fost jucător de rezervă în confruntarea cu Academica Clinceni (1-2, deplasare) – etapa a VI-a, când a intrat pe teren în minutul 48, în locul lui Sorin Buşu.
Singurele partide în care Dumitraşcu nu s-a aflat pe teren au fost cele cu CS Berceni (2-0, acasă) – etapa a IV-a, care a fost anulată între timp, după retragarea din campionat a formaţiei ilfovene, Luceafărul Oradea (3-0, acasă) – etapa a XIII-a şi Juventus Bucureşti (0-0, deplasare) – etapa a XVI-a, când a fost suspendat pentru patru galbene. (N.C.)