Politica

Democraţii pregătesc debarcarea lui Ioan Mihail

Ioan Mihail, directorul executiv adjunct pentru control în sănătatea publică al Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, îşi trăieşte ultimele clipe în această funcţie.
Capii PDL Vâlcea şi-au făcut un obicei din a schimba directorii deconcentratelor vâlcene ca pe şosete, uneori chiar mai des. Cu toate că echipa de conducere a DSP Vâlcea a fost schimbată de trei ori într-un singur an, mai nou, pedeliştii i-au pus gând rău şi lui Mihail, în locul căruia vor să pună un om de-al lor. Iniţial, acesta urma să fie înlocuit cu unul dintre  campionii la lipit de afişe, dar au renunţat la idee pentru că cineva din minister le-a explicat că în instituţia respectivă nu pot fi numiţi decât oameni din sistem, care cunosc meserie. Dar Mihail va zbura oricum, deoarece PDL este hotărât să facă o nouă schimbare, ultima variantă adusă în discuţie fiind medicul Lorena Mărgăritescu, fost director interimar al DSP pe timpul alianţei PDL- PSD, fost director adjunct pentru control în sănătatea publică până în iulie 2010.  În septembrie 2009, aceasta a înlocuit-o în funcţie pe Maria Murăruş, actualul director coordonator al DSP Vâlcea. De câţiva ani, DSP Vâlcea este condusă prin rotaţie de aceleaşi trei persoane: Maria Murăruş, Lorena Mărgăritescu şi Luminiţa Apostolescu, medicul Ioan Mihail ocupând invariabil funcţia de adjunct.
Ultimii doi au ajuns pe lista neagră a PDL din cauza excesului de profesionalism, a limbii ascuţite. Amândoi şi-au permis să raporteze ce nu era de raportat în gura mare, public. Drept urmare, amândoi au fost reduşi la tăcere.

Dana Nedescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button