Liga IV

Debut negativ pentru nou-promovata din apropierea Râmnicului

După schimbările produse vara aceasta la Brezoi, la echipa locală de fotbal, lumea s-ar fi aşteptat de o replică slabă din partea Lotrului în primul meci din noul sezon. Situaţia nu a stat deloc aşa, foştii elevi ai lui Vasile Grossu câştigând cu 5-3 în faţa nou-promovatei Unirea Păuşeşti-Măglaşi, formaţie care-şi dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul CSŞ, din nordul Râmnicului.

Dragoş Trăistaru va pregăti echipa din Nord

Din acest campionat, de pregătirea echipei de la poalele Ţurţudanului se va ocupa Dragoş Trăistaru, care va avea rol dublu, de antrenor şi jucător. Chiar dacă mai bine de jumătate dintre titulari au părăsit gruparea de fotbal vara aceasta, portarul Dan Vârtopeanu preconizează o evoluţie cel puţin la fel de bună ca anul trecut. „Şapte titulari de drept au plecat de la echipă, dar asta nu ne demoralizează. O luăm de la capăt. Am adus la echipă doi poliţişti, prieteni de-ai mei, care mă vor ajuta să avem un parcurs bun în campionat”, a menţionat Vârtopeanu.

Sandu Tomescu, antrenor Unirea: „Jucăm foarte crispat, trebuie să fim mai relaxaţi”

Unirea Păuşeşti-Măglaşi nu a reuşit să-şi atribuie primele trei puncte din Liga a IV-a, antrenorul Sandu Tomescu punând evoluţia slabă pe seama crispării cu care au abordat jucătorii săi partida de pe CSŞ. „Am jucat foarte prost, băieţii fiind extrem de speriaţi. De asemenea, suprafaţa terenului de joc este destul de mare, lucru care ne dezavantajează, pentru că nu suntem învăţaţi să jucăm pe ditamai tarlaua. Însă nu asta ar fi problema cea mai mare. Din păcate, nu avem portar de meserie. Dacă eu stăteam în poartă, la vârsta mea, nu luam patru din cele cinci goluri. Am folosit doi portari, dar niciunul nu a reuşit să aibă intervenţii salvatoare. În orice caz, nu se compară nivelul de la «Onoare» cu cel din Liga a IV-a. Brezoiul e o  echipă tânără, care stă bine pe picioare şi rezistă fizic toate cele 90 de minute. Ne aşteaptă alte două meciuri de foc, cu CSM Drăgăşani, în deplasare, iar apoi cu Damila Măciuca, pe CSŞ”, a menţionat antrenorul Sandu Tomescu.

Lucian CORNECI

Articole Similare

One Comment

  1. ce om jalnic poti fi……eu locu celor 2 te-as lasa pe tine sa stai in poarta sa numai comentezi……jalnic ai fost jalnic ai ramas…..numai sa critici sti….ai de capu tau.

Lasă un răspuns

Back to top button