Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

De Ziua Muncii, pesediştii renunţă la mici şi bere, protestând astfel împotriva Guvernului Boc

Conducerea PSD a decis în şedinta Comitetului Executiv Naţional, susţinută miercuri la Călimănesti, ca ziua de 1 Mai să fie marcată de proteste împotriva Guvernului Boc. Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a îndemnat colegii să organizeze astfel de manifestări în toată ţara.

„Un coleg spunea, într-un mod ironic, că trebuie să transformăm 1 Mai, de când este Guvernul Boc, în ziua de Zero Mai, pentru că sunt aproape zero locuri de muncă, zero investiţii, zero promisiuni îndeplinite, zero speranţe pentru români. Motiv pentru care, de 1 Mai, mă voi afla într-o zonă extrem de atinsă şomaj şi de probleme sociale, în Valea Jiului, acolo unde numele de Ridzi s-a transformat în sinonim al promisiunilor şi al minciunilor. Toţi colegii mei şi din Râmnicu Vâlcea şi de peste tot din ţară se vor alătura protestelor sociale împotriva incompetenţei actualului Guvern şi împotriva nesimţirii Guvernului faţă de creşterea şomajului, faţă de deteriorarea situaţiei sociale şi economice. Este decizia noastră ca partid şi cred că un partid de stânga, în momente atât de grele, lasă sărbătoarea pentru după ce vom scăpa de Guvernul Boc. Cred că, din păcate, în acest an nu avem nimic de sărbătorit, dacă vorbim de ziua Muncii, 1 Mai, vorbim de ţara care ajunge la 1 milion de şomeri”, a declarat Victor Ponta. Liderul PSD a mai spus că gafele de neiertat ale actualei Puteri se vor reflecta şi în rezultatul PD-L la alegerile de la Râmnicu Vâlcea.
Victor Ponta a spus că a decis să ţină la Vâlcea şedinţa cu întreaga conducere a partidului pentru a da un semnal de susţinere pentru candidatura colegului său, Remus Grigorescu, la funcţia de primar al Râmnicului. (I.R.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button