Dani Oțil și echipa sa, Neața&Prietenii, au câștigat Cupa Boromir la minifotbal

dani otil fotbalTimp de două zile, câteva dintre cele mai puternice echipe de minifotbal din România s-au luptat, pe terenul sintetic din cadrul complexului Hidroelectra, pentru trofeul Cupa Boromir. În finala mică a acestei competiții, s-au întâlnit organizatoarea competiției, Boromir și naționala României – din care a făcut parte și Bogdan Bârlogeanu, unul dintre cei mai buni fotbaliști din Vâlcea. Jocul a fost câștigat de tricolori, care au obținut, astfel, ultimul loc pe podium.

Cel mai așteptat meci al competiției a avut loc azi, de la ora 18.00, între Tanzmannschaft – campioana capitalei și Neața&Prietenii, locul 1 în actuala ediție a Campionatului de Minifotbal din București. După un joc extrem de intens disputat, în care fotbaliștii au demonstrat multă virtuozitate pe teren mic, echipa prezentatorului TV Dani Oțil (care se pricepe bine și la minifotbal), s-a impus cu scorul de 2-1 și s-a întors acasă cu marele trofeu.

Mai multe detalii cu privire la rezultatele din grupe, dar și ceea l-a impresionat mult pe Dani Oțil în Rm. Vâlcea puteți citi în ziarul de marți, 19 aprilie.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button