Liceenii de la „George Țărnea” au rupt toate brațele la Cupa Tineretului de skandenberg

skandenberg (2)Aproximativ 120 de elevi de liceu din județ (fete și băieți) au participat la cea de-a V-a ediție a Cupei Tineretului la skandenberg, care a avut loc în Club Divino. Această competiție are rolul de a-i încuraja pe tineri să facă sport. Inițiatorii proiectului sunt Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea și Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea, condusă de Ovidiu Udrescu. Parteneri: Asociația Victoria, Asociația pentru Apărarea Drepturilor Tinerilor Vâlcea și IȘJ Vâlcea. „Am avut concurenți din tot județul, exceptând Drăgășaniul. Cupa Tineretului este deja foarte cunoscută în Vâlcea și, an de an, foarte mulți elevi de liceu se înscriu pentru trofeele puse în joc. Cupa are și un rol de a descoperi tinere talente”, a declarat organizatorul Ovidiu Udrescu.
La masculin, au existat trei categorii de greutate:  60 kg, 70 kg și + 80 kg. Interesant de precizat că toate categoriile au fost câștigate de elevi ai Liceului „George Țărnea”, din Băbeni, conduși de Augustin Giuga, care, recent, a obținut titlul de campion al României la brațul drept. Astfel, la 60 kg, aurul a fost obținut de Alexandru Fieruț, el fiind urmat în clasament de Mihai Miu și Remus Nica, în timp ce la 70 kg s-a impus Adrian Chirițescu – iar pe locurile 2 și, respectiv, 3 s-au situat Alexandru Ticuleanu și Cristian Boghină. Cea mai puternică probă, cea rezervată concurenților peste 80 de kilograme, a fost câștigată de Augustin Giuga, care a defilat până în finală. Acesta s-a impus și la OPEN, câștigând, astfel, marele trofeu.    

skandenberg Ovidiu UdrescuLa Cupa Tineretului, s-au înscris și câteva fete, care au arătat că și ele sunt destul de puternice. Pentru cel de-al doilea an consecutiv, primul loc a fost revendicat de Andreea Balaban, din Lădești.
Primele trei locuri au fost recompensate cu premii în bani, abonamente la sală de fitness.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button