Diverse

Cursuri gratuite pentru şomerii şi oamenii de afaceri din mediul rural

GicerovaÎntr-o perioadă în care aproape nimic pozitiv nu se întâmplă, SC Gicerova SRL ne-a dat o veste bună. Societatea condusă de Gheorghe Văduva a accesat fonduri europene pentru consilierea, formarea profesională şi asistenţa pentru afaceri în mediul rural.

Cu ocazia lansării proiectului, intitulat „Consiliere, formare profesională şi asistenţă pentru afaceri în mediul rural – FAR” şi cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, SC Gicerova SRL a organizat o conferinţă regională, în care managerii SC Gicerova SRL au explicat că proiectul este implementat de societate în parteneriat cu Asociaţia Euroed Bucuresti şi Camera de Comerţ şi Industrie din Braşov. Proiectul se derulează în perioada august 2010 – august 2013, iar grupul ţintă este format din 1150 persoane din mediul rural, ocupate în agricultura de subzistenţă, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, şomeri, angajaţi şi manageri din mediul rural, care îşi vor îmbunătăţi capacitatea de ocupare prin informare şi consiliere profesională, cursuri de formare profesională în domeniile antreprenorial şi informatic, consiliere şi asistenţă pentru începerea unei afaceri sau activităţi independente. La final, toţi aceştia vor primi atestate recunoscute la nivel european şi vor avea o şansă în plus să se angajeze ori să-şi dezvolte afacerile.
La evenimentul organizat de Gheorghe Văduva, au participat experţi, primari din Gorj şi Vâlcea, reprezentanţi ai echipei regionale de proiect, ai A.J.O.F.M. Vâlcea şi mass-media.

Articole Similare

One Comment

  1. Felicitari!!!!!!
    O firma serioasa , se face adevarata scoala la GICEROVA, se merge atat pe aplicatii practice cat si teoretice. Sunt unul dintre beneficiarii unor cursuri din 2008 -cursuri Phare gratuite si acum am propria mea afacere.

Lasă un răspuns

Back to top button