Auto-Moto

Curele de distributie originale de la Volkswagen – Sincronizare perfectă pentru performanțe fără cusur

Ştiaţi că

– În partea frontală a motorului este poziționată cureaua de distribuție care  conectează arborele cotit de axul cu came. Axul cu came, de pe chiulasă, asigură deschiderea și închiderea, în mod regulat, a supapelor.
– Pe durata de viață normală, cureaua de distribuție parcurge, în interiorul motorului, o distanță enormă. Această distanță este echivalentă cu mai mult decât șase călătorii în jurul Pământului.
– Chiar și după o perioadă de utilizare extinsă, aceste curele de distribuție nu ar trebui să se întindă. În caz contrar, distribuția motorului ar fi dereglată, ceea ce ar însemna o creștere a consumului de carburant și a nivelului de emisii.
– Dacă o curea de distribuție se rupe, pistoanele vor lovi în supapele rămase deschise, îndoindu-le sau, chiar rupându-le. În cel mai bun caz va fi necesară înlocuirea chiulasei. Iar în cel mai sumbru scenariu, chiar și cel mai fiabil motor va deveni o ruină în câteva secunde.
– În cazul automobilelor mai vechi, mai mult decât jumătate dintre motoarele deteriorate se defectează din cauza curelei de distribuție.
– Intervalul de service variază, în funcție de model și de sistemul de distribuție al motorului, și începe de la 90.000 de kilometri. Indiferent de performanțele așteptate, cureaua de distribuție ar trebui înlocuită cel puțin o dată la șase ani. Împreună cu aceasta, ar trebui instalată și o nouă pompă de apă, având în vedere ca reparația necesită foarte mult timp.
Curelele de distribuție originale de la Volkswagen…
… sunt confecționate din fibre de sticlă și sintetice de înaltă rezistență. Au un strat rezistent la uzură și pot face față rigorilor unei utilizări dure, frecvente și într-o gamă variată de condiții.
… funcționează cel mai bine împreună cu Întinzătoarele Originale Volkswagen, care mențin, în orice moment, tensiunea ideală în cureaua de distribuție. Utilizarea în acest mod le va extinde și durata de viață.
… sunt înlocuite la Volkswagen, împreună cu întinzătoarele compatibile și rolele pentru mișcare inversă.
… Kitul oferă avantaje din punctul de vedere al cheltuielilor de întreținere și limitează costurile de manoperă pentru această operațiune la o singură vizită la service.

Curele de distribuție originale de la Volkswagen – avantajele dumneavoastră:
• Materialul foarte rezistent previne întinderea
• Rezistente la tocire și foarte durabile
• Foarte rezistente la căldură și umezeală
• Funcționare silențioasă și lină
• Disponibile în kituri, împreună cu întinzătoarele și rolele pentru mișcare inversă.

Piesele Originale Volkswagen
– au aceeași calitate ca și piesele utilizate în procesul de fabricație al autovehiculului dumneavoastră,
– înseamnă o funcționare continuă și concomitentă a tuturor componentelor și
– vă oferă cel mai bun nivel posibil de securitate, fiabilitate și performanță.
Optați pentru Piese Originale Volkswagen®.
Cumpărați cu încredere de la distribuitorul dumneavoastră Nurvil Volkswagen. Am pregatit special pentru dvs. oferta economica Pachet Service Schimb distributie – incepand de la 511 lei (TVA inclus). Cere acum oferta Nurvil Volkswagen din Rm.Valcea, Raureni nr.38, telefon 0250.703.621, 0250.703.622, e-mail programari-vw@nurvil.ro.

Nurvil Rm.Valcea, Departament Marketing Volkswagen

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button