Diverse

Cupa României – faza judeţeană

Cine câştigă trofeul în Vâlcea?

• finala se dispută miercuri, 9 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „Hidroelectra”, între Oltul Ioneşti 2009 şi Damila Măciuca

Miercuri, 9 iunie, începând de la ora 18.00, Oltul Ioneşti 2009 şi Damila Măciuca se întâlnesc pe stadionul Hidroelectra pentru disputarea partidei din cadrul finalei fazei judeţene a Cupei României. În preambulul acestui meci, mai precis, de la ora 16.30, fostele glorii ale fotbalului vâlcean se întâlnesc într-un meci demonstrativ, de old boys. Cele două echipe care vor intra pe teren vor avea în componenţă foşti jucători din două zone ale judeţului: prima din zona Drăgăşaniului, iar cea de-a doua din zonele de Nord şi Horezu. Finala cupei va fi arbitrată la centru de Cătălin Buşi, în timp ce la cele două linii se vor afla Daniel Demetrescu şi Florin Păunescu.

Giuran vrea al doilea trofeu

Cu acest prilej, Oltul Ioneşti 2009 şi-ar putea trece în vitrină două trofee: cel pentru câştigarea Ligii a IV-a şi, respectiv, Cupa României. Finanţatorul Ionel Giuran şi-a propus ca anul acesta să dea de trei ori lovitura, atât în plan judeţean, cât şi naţional, o dată cu promovarea în Liga a III-a, ca urmare a meciului de baraj ce va avea loc săptămâna viitoare la Slatina. Aşadar, Alin Savu şi compania pot călca pe urmele lui Roşoagă şi camarazii, care au izbutit în 2009 să realizeze „tripleta”.

Campioanele de la „Onoare” vor primi laurii

După festivitatea de premiere a câştigătoarei cupei, AJF Vâlcea va acorda diplome şi cupe campioanelor din Liga a IV-a. Cel mai probabil, doar două echipe vor primi diplomele, Unirea Păuşeşti-Măglaşi şi Viitorul Valea Mare, din seriile I şi a II-a. În celelalte două grupe nu s-a stabilit încă ocupanta primei poziţii, bătălia finală urmând a se da la finele acestei săptămâni, cu ocazia ultimei etape din campionat. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button