Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

AJF are de recuperat 400 de milioane de la echipele de Liga a IV-a

* la „Onoare”, suma este mult mai mică, de vreme ce costurile aferente activării în acest eşalon sunt modeste, o echipă supravieţuind lejer cu 40-50 de milioane pe sezon

Recesiunea economică a cauzat un deficit record în bugetul Asociaţiei Judeţene de Fotbal. În prag de final de sezon, cele 18 competitoare din Liga a IV-a figurează cu datorii totale de circa 400 de milioane lei vechi, cea mai „vândută” echipă fiind, din câte se pare, Olteţul Alunu, care ar avea de plată către AJF circa 60 de milioane, sumă reprezentând impozite, taxe şi sancţiuni. Gruparea primarului Vasile Boeangiu riscă să nu fie programată în campionat, dacă nu îşi va achita datoriile în cel mai scurt timp. Deşi nu am putut intrat oficial în posesia listei cu debitorii, am aflat din surse paralele că anul 2010 s-a resimţit din plin în buzunarul oamenilor de fotbal şi, mai ales, al primăriilor, care traversează momente tot mai grele. Din cele 18 echipe angrenate în competiţia rezervată elitei fotbalului judeţean, 10 aparţin de administraţiile locale din Măldăreşti, Alunu, Brezoi, Orleşti, Horezu, Mihăeşti, Băbeni, Şirineasa, Perişani şi Călimăneşti. În condiţiile în care, de luna aceasta, vor intra în vigoare micşorările salariale impuse de Guvern bugetarilor cu 25 %, iar primăriile primesc din ce în ce mai puţine rectificări favorabile, se preconizează un nou sezon competiţional tot mai sărac, atât la pungă, cât şi în privinţa valorii fotbalului practicat. Nici echipele private nu sunt ocolite de criză, din moment ce majoritatea investitorilor din Liga a IV-a deţin afaceri în construcţii, un sector în plin picaj.  (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button