Diverse

Cucerirea Ligii Campionilor ar aduce recompense consistente pentru vâlcence

* jucătoarele de la Oltchim pot încasa minim 1 miliard de lei vechi de „căciulă” dacă recuperează handicapul de 7 goluri din meciul tur

În cazul în care Oltchim va reuşi, printr-o minune, să mai recupereze handicapul de 7 goluri din Danemarca, conducerea clubului vâlcean a pregătit handbalistelor prime pe măsură. Încă dinaintea primei manşe a finalei, managerul general al SC Oltchim SA, Constantin Roibu, a convocat jucătoarele la o şedinţă, scopul fiind acela de a le informa asupra primelor pe care le vor încasa în cazul în care vor câştiga trofeul Ligii Campionilor.

Surprinzător sau nu, handbalistele vâlcene au precizat in corpore că nu vor să afle valoarea primei pentru care vor lupta în finala cu Viborg.  „Am vrut să le comunic pentru ce bani vor juca, dar toate fetele mi-au spus că nu vor să le spun nimic înaintea meciurilor din finală. Nu vor să afle prima nici înainte de meciul din Danemarca, nici înainte de returul de la Bucureşti. Am stabilit suma pe care o vor încasa, dar va rămâne secretă până după manşa retur”, s-a exprimat Roibu. Din câte se pare, o parte din bani – vreo 12 miliarde de lei vechi, adică aproximativ 300.000 de euro – ar putea proveni de la primăria Râmnicului. Altfel, şi ceilalţi sponsori ai echipei sunt dispuşi să recompenseze cucerirea Ligii Campionilor, prima urmând a fi suplimentată cu sume consistente venite din partea managerului Constantin Roibu, dar şi din partea ANS-ului. Aşa cum se cunoaşte, pentru calificarea în finala celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa, jucătoarele vâlcene au avut promise prime de joc de până la 10.000 de euro. Dacă elevele lui Radu Voina nu vor izbuti să întoarcă rezultatul din meciul tur aceştia ar putea fi singurii bani pe care îi vor încasa la sfârşitul actualului sezon în urma prestaţiilor din Liga Campionilor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button