Liga II

CSM şi Pandurii II au remizat în Zăvoi

* sâmbătă, 21 august, echipele din Rm. Vâlcea şi Tg. Jiu s-au întâlnit într-un meci amical, ultimul înaintea startului viitorului sezon

CSM Rm. Vâlcea şi Pandurii II Tg. Jiu s-au întâlnit sâmbătă, 21 august, într-un meci amical care a avut loc pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi. Sub privirile preşedintelui USMO, Marin Condescu, cele două grupări au terminat până la urmă la egalitate acest duel (1-1).

Văidean şi Vlăduţi, marcatorii celor două goluri

„Municipalii” pregătiţi de Dumitru Teleşpan au deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin Văidean, care a prins o „torpilă” de la aproximativ 30 de metri, mingea ducându-se direct în vinclul porţii apărate de Bănică: 1-0. Cu puţin timp înainte de pauză, gorjenii au egalat prin fostul fotbalist vâlcean Vlăduţi, care a găsit spaţiul porţii cu un şut năprasnic din 10 metri, fundaşul Stoian şi portarul Tufişi neureşind să blocheze mingea din drumul spre gol: 1-1. Repriza secundă a scăzut în intensitate, atât din cauza căldurii, cât şi din pricina faptului că în ambele tabere s-au produs numeroase modificări, pe teren intrând în general jucători tineri, lipsiţi de experienţă.
În acest ultim meci amical înainte de startul viitorului sezon, antrenorul Dumitru Teleşpan a trimis pe teren, din minutul 1, următorul „11”: Tufişi – Pârvu, Vişa, Chiripuş, Kutlacek, Vasile, Dandea, Văidean, Goge, Ed. Popa, Geantă. Pe parcursul partidei au mai intrat pe teren Stoian, Bălţăţeanu, Săraru şi Iancu.

Arrieta şi Vişa, foarte aproape să se ia la bătaie

Nu trecuse decât un sfert de oră de la începutul partidei când atacantul spaniol Arrieta şi fundaşul vâlcean Vişa s-au contrat în suprafaţa de pedeapsă a CSM-ului, sângele latin al celor doi fotbalişti dând în clocot mai mult decât era nevoie. Vişa l-a acuzat pe jucătorul de peste hotare că l-a călcat intenţionat pe picior, motiv pentru care cei doi adversari au fost foarte aproape să se ia la bătaie. În consecinţă, arbitrul de centru Teo Crăciunescu i-a eliminat imediat de pe teren pe amândoi.

Condescu l-a certat pe spaniolul de la Pandurii

La finele meciului, când a coborât din tribuna oficială, preşedintele USMO, Marin Condescu, l-a taxat pe Arrieta pentru faptul că a fost aproape să se bată cu Vişa. „Măi, Arrieta, tu crezi că aici este ETA!? A fost doar un meci amical”, i-a spus Condescu. Aluzia a avut şi un mic sâmbure de adevăr, atacantul Ibon Perez Arrieta fiind născut pe 9 iunie 1977 chiar în oraşul San Sebastian din Ţara Bascilor, recunoscut în toată lumea din pricina organizaţiei teroriste ETA.

Amicalul cu FC Argeş nu s-a mai disputat

* oficialii piteşteni au reclamat faptul că în această perioadă au foarte mulţi jucători accidentaţi

Sâmbătă, 21 august, CSM Rm. Vâlcea trebuia să joace un amical în Trivale, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, cu FC Argeş. Partida a fost însă amânată la cererea formaţiei din Piteşti, oficialii argeşeni reclamând faptul că în această perioadă au foarte mulţi jucători accidentaţi. Decizia s-a dovedit benefică pentru clubul din Zăvoi, conducătorii CSM-ului fixând imediat un amical cu Pandurii Tg. Jiu, grupare cu care trebuia să se pună la punct o alianţă ce se dorea a fi de bun augur pentru fotbalul vâlcean.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button