Liga II

CSM Rm. Vâlcea joacă de opt ori pe teren propriu în tur

Săptămâna trecută, la sediul Federaţiei Române de Fotbal s-au stabilit, prin tragere la sorţi, componenţa seriilor şi programul turului Ligii a II-a – sezonul 2010-2011. Aşa cum se cunoaşte, din campionatul viitor, cele două serii ale eşalonului secund vor fi compuse doar din câte 16 competitoare. Noutăţile din Seria a II-a, în care a fost repartizată iarăşi echipa CSM Rm. Vâlcea, se numesc: Unirea Alba Iulia (retrogradată din Liga I), Internaţional Curtea de Argeş (revenită în Liga a II-a după ce a vândut locul în „Elită” celor de la Pandurii Tg. Jiu), Voinţa Sibiu, ACU Arad, ALRO Slatina (nou-promovate din Liga a III-a) şi Petrolul Ploieşti (care provine din cealaltă serie, după ce a făcut rocada cu CS Otopeni).

„Municipalii” pot obţine puncte importante în primele patru etape

CSM Rm. Vâlcea a avut şansă la tragerea la sorţi a programului turului, în primele patru runde urmând a înfrunta adversare împotriva cărora ar putea obţine puncte importante. „Municipalii” vor debuta în viitorul sezon cu o deplasare în Bănie, acolo unde vor întâlni echipa Gaz Metan CFR Craiova. Ulterior, va urma un meci pe teren propriu, cu Arieşul Turda, şi două partide în compania unor grupări nou-promovate: cu Voinţa Sibiu (etapa 3, deplasare) şi ACU Arad (etapa 4, acasă).
Greul va începe abia din runda a cincia, atunci când elevii lui Dumitru Teleşpan se vor deplasa la Mioveni, pentru meciul cu Dacia, iar ulterior vor juca acasă cu FC Bihor, trupa finanţată din acest sezon de Marius Vizer fiind considerată deja printre favoritele luptei pentru promovarea în Liga I.

Meciurile echipei CSM Rm. Vâlcea în turul campionatului:

Etapa 1: Gaz Metan CFR Craiova – CSM Rm. Vâlcea
Etapa 2: CSM Rm. Vâlcea – Arieşul Turda
Etapa 3: Voinţa Sibiu – CSM Rm. Vâlcea
Etapa 4: CSM Rm. Vâlcea – ACU Arad
Etapa 5: Dacia Mioveni – CSM Rm. Vâlcea
Etapa 6: CSM Rm. Vâlcea – FC Bihor
Etapa 7: CSM Rm. Vâlcea – FC Baia Mare
Etapa 8: Minerul Lupeni – CSM Rm. Vâlcea
Etapa 9: CSM Rm. Vâlcea – FC Silvania
Etapa 10: Unirea Alba Iulia – CSM Rm. Vâlcea
Etapa 11: CSM Rm. Vâlcea – UTA Arad
Etapa 12: FC Argeş – CSM Rm. Vâlcea
Etapa 13: CSM Rm. Vâlcea – ALRO Slatina
Etapa 14: Inter Curtea de Argeş – CSM Rm. Vâlcea
Etapa 15: CSM Rm. Vâlcea – Petrolul Ploieşti

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button