Acasă Liga II CSM a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2010-2011

CSM a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2010-2011

77
0

* pensionarii cu venituri de până la 800 RON îşi pot procura tichetele în această săptămână

Începând de luni, 9 august, CSM Rm. Vâlcea a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2010-2011 al Ligii a II-a. Pensionarii sunt primii care vor putea să-şi procure tichetele de intrare la meciurile din campionatul ce va începe oficial peste mai puţin de două săptămâni, mai precis sâmbătă, 21 august.
Conducerea clubului din Zăvoi va pune la dispoziţia persoanelor în vârstă abonamente gratuite, însă acestea vor putea fi achiziţionate doar de către pensionarii ale căror venituri nu depăşesc 800 RON pe lună. Pentru procurarea acestora sunt necesare următoarele documente: copii după BI/CI şi după cuponul de pensie, legitimaţia veche (dacă este cazul) şi o fotografie. Obligatoriu, se va prezinta şi cuponul de pensie, în original, din luna anterioară (adică din iulie). Abonamentele pentru pensionari se vor elibera în perioada 9-13 august, de la sediul clubului situat în incinta Stadionului „Municipal” din Rm. Vâlcea.
Altfel, până la startul campionatului, şi ceilalţi suporteri fideli ai echipei de fotbal din Zăvoi îşi vor putea procura abonamentele pentru sezonul 2010-2011. Tichetele sunt destinate însă numai zonei VIP şi se vor elibera în perioada 17-20 august. Costul unui asemenea abonament va fi de 350 RON, iar pentru achiziţionarea acestora sunt necesare următoarele documente: fotografie şi copie dupa BI/CI (pentru persoane fizice); copie după Cartea de Identitate a reprezentantului firmei (pentru persoane juridice).