Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

CSM Rm. Vâlcea – Minerul Lupeni

Vine „prietenul” Petre Gigiu

În runda viitoare, sâmbătă 22 mai, la Rm. Vâlcea va veni Minerul Lupeni, echipă antrenată de Petre Gigiu. Meciul este unul important pentru oaspeţi, aceştia păstrând încă mici emoţii legate de evitarea retrogradării, fiind la luptă directă cu colegii hunedoreni de la Deva. Minerul vine după o partidă grea cu Dacia Mioveni, meci în care cei din Lupeni au fost „îngălbeniţi” de arbitrul Colţescu şi se pare că vor exista astfel câteva indisponibilităţi în tabăra oaspeţilor. De cealaltă parte, CSM-ul ar putea miza mult mai mult pe juniori, pe jucătorii tineri din cadrul propriului club ca o soluţie pentru ediţia viitoare de campionat. Scorul corect ar fi, sâmbătă, unul egal, care să mulţumească ambele formaţii, însă CSM-ul trebuie să joace la victorie pentru a face astfel minimul efort de a atrage lumea la stadion.
La Minerul Lupeni, antrenorul Petre Gigiu trebuie să-şi îndeplinească obiectivul – salvarea de la retrogradare – şi poate să plece, fiind la final de mandat. Unii s-au grăbit să anticipeze o posibilă venire a lui la CSM din vară, însă acesta era în graţiile conducerii din Zăvoi pe vremea când Gheorghe Constantin avea un cuvânt de spus la echipă. Poate-l mai are! Rămâne de văzut…

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button