Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

CSM Drăgăşani – AS Mihăeşti 3-0

„Municipalii”, la prima victorie după şase etape de secetă

„Municipalii” din Drăgăşani nu mai izbutiseră un rezultat pozitiv de şase runde, atunci când s-au impus pe teren propriu, în compania celor de la Progresul Măldăreşti, cu scorul de 5-1. De atunci, CSM Drăgăşani a pierdut cu Nova Turist (2-1), cu AS Şirineasa (3-0), Minerul Berbeşti (2-1), Damila Măciuca (2-1), Olteţul Alunu (1-0) şi a remizat 1-1 cu echipa din Călimăneşti. Practic, fotbaliştii din sudul judeţului duceau dorul unei noi victorii. În cele din urmă, mai precis, sâmbătă, 1 mai, CSM-ul a reuşit să se impună, la scor de neprezentare, în faţa uneia dintre codaşele Ligii a IV-a: AS Mihăeşti. După această victorie, echipa din sudul judeţului a mai urcat un loc în clasament, situându-se pe poziţia a şaptea şi surclasând-o pe AS Şirineasa.

Iulian Zamfir: „Am ratat un penalti, mi-era frică de eşec”

Sponsorul CSM-ului susţine că i-a fost frică la un moment dat că echipa lui va pierde din nou, deoarece un jucător de-al său a ratat o lovitură de la punctul cu var. „De fiecare dată când am avut penalty şi nu am înscris, am pierdut. Şi de această dată, Drăguşin a executat lovitura de la 11 metri şi a ratat. Atunci mi-a fost puţină teamă că am putea avea aceeaşi soartă, adică să pierdem iarăşi. Până la urmă, e bine că m-am înşelat”, ne-a spus Iulian Zamfir.

Daniel Dumitrescu va antrena CSM-ul

De trei etape, echipa de fotbal din oraşul viilor este pregătită de către Daniel Dumitrescu, fostul antrenor al Voinţei Orleşti. „Am încredere că Daniel Dumitrescu va rezolva problemele de organizare ale echipei, pentru că este o persoană cu experienţă. Trebuie să rezolvăm anumite probleme şi sper ca această schimbare să aducă ceva mai bun”, a mai adăugat sponsorul CSM-ului din Drăgăşani.

Ion Lazăr: „Ne mai trebuie doar şase puncte”

„Mara” a calculat deja necesarul de puncte pentru a rămâne şi din vară în Liga a IV-a. Aşadar, doar şase puncte le mai trebuie celor de la AS Mihăeşti pentru a nu retrograda. „Nu ne va fi deloc greu să câştigăm două meciuri din totalul de şase care ne-au mai rămas de disputat până la final. Mă bucur că mi-au revenit la echipă o parte dintre jucătorii pe care i-am pierdut cu ceva timp în urmă. E semn bun că vom rămânem şi din toamnă la acest nivel. Măcar să nu retrogradăm. Atât vreau”, a precizat antrenorul Ion Lazăr. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button