Acasă Liga III CS Şirineasa îşi va relua pregătirile la finele lunii iulie

CS Şirineasa îşi va relua pregătirile la finele lunii iulie

1769
0

* „Vom evolua sigur tot în Liga a III-a!” – este de părere Mădălin Dobre, managerul general al echipei vâlcene

Deşi CS Şirineasa a încheiat campionatul pe o poziţie retrogradabilă (locul 13), oficialii vâlceni îşi pun mari speranţe că echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu va evolua tot în Liga a III-a şi din toamnă. În acest sens, se aşteaptă o decizie salvatoare a Federaţiei, care va stabili nu peste mult timp care sunt echipele aflate sub linia retrogradării care vor fi reprimite în ultimul eşalon naţional. „În ceea ce priveşte eşalonul în care vom juca din sezonul viitor, nu s-a anunţat nicio decizie a Federaţiei. Dar considerăm că nu va fi nicio surpriză: vom evolua sigur tot în Liga a III-a!”, a spus Mădălin Dobre, manager general la CS Şirineasa.

Duel CS Şirineasa – Posada Perişani, în primul tur al Cupei României?

Cu gândul la Liga a III-a, Gabriel Mangalagiu va stabili în curând când se vor relua exact pregătirile, calendarul antrenamentelor din această vară şi programul meciurilor amicale. Aşa cum se cunoaşte, iniţial, CS Şirineasa va lua startul în Cupa României, pe la sfârşitul lunii iulie, când ar putea să se dueleze chiar cu Posada Perişani, deţinătoarea trofeului la nivel judeţean.
„Ne vom relua pregătirile la sfârşitul lunii iulie, dar încă nu a fost luată o decizie în acest sens de staff-ul tehnic. În această perioadă, avem ca prioritate să achităm salariile restante către jucători, pentru că până în prezent nu s-a întâmplat acest lucru. Întârzierile sunt cam pe cinci luni. Dacă nu vom mai plăti din bani, ne va fi destul de greu să-i mai convingem pe jucători să vină la pregătiri. E important ca ei să-şi ia banii restanţi”, ne-a mai precizat Dobre. (N.C.)