Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Cristina Vărzaru poate fi golghetera Ligii Campionilor

* pentru a deveni cea mai prolifică jucătoare în acest sezon, românca trebuie să înscrie 10 goluri în cele două meciuri din finală

Handbalista din lotul echipei Viborg HK, Cristina Vărzaru, are cele mai mari şanse de a se încorona, după cele două meciuri din finală, cu titlul de golghetera Ligii Campionilor în acest sezon. În acest moment, românca are 89 de goluri în cont, cu cinci mai multe decât rusoaica Anna Kochetova (Dinamo Volgograd), pe care a depăşit-o în urma partidelor din semifinale. În fruntea ierarhiei se află brazilianca Alexandra Do Nascimento (Hypo Viena) – 98 de goluri, care ar putea fi detronată până la urmă de Cristina Vărzaru în condiţiile în care trupa lui Gunnar Prokop a ieşit deja din competiţie. Pentru a deveni golghetera Ligii Campionilor în acest sezon, extrema echipei Viborg trebuie să înscrie cel puţin 10 goluri în „dubla” cu Oltchim Rm. Vâlcea din finală.
Dintre jucătoarele campioanei României, cea mai prolifică este extrema Ramona Maier, care a înscris până acum de 57 de ori. Altfel, în topul primelor 50 de marcatoare din actualul sezon al Ligii Campionilor se mai află: Cristina Neagu (53 de goluri), Ionela Stanca (52), Patricia Vizitiu (46), Oana Manea (34) şi Iulia Puşcaşu (31).

Liga Campionilor / Sezonul 2009-2010

(Topul golgheterelor)
Alexandra Do Nascimento (Hypo Viena)  98 goluri
Cristina Vărzaru (Viborg HK)   89 goluri
Anna Kochetova (Dinamo Volgograd)  84 goluri
Heidi Loke (Larvik HK)    80 goluri
Bojana Popovic (Viborg HK)   70 goluri
Rikke Skov (Viborg HK)    68 goluri
Linn Jorum Sulland (Larvik HK)   68 goluri
Andrea Lekic (Krim Ljubljana)   66 goluri
Olga Levina (Dinamo Volgograd)   65 goluri
Eduarda Idalina Amorim (Audi ETO Gyor)  64 goluri
Szandra Zacsik (Krim Ljubljana)   63 goluri

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button