Liga I

Cristi Bud a revenit cu gol la CFR

* reuşita care a purtat semnătura iubitului handbalistei Gabriella Szucs n-a ajutat însă campioana en-titre a ţării să o învingă pe Astra Ploieşti, echipă cu care ardelenii au terminat doar la egalitate (2-2)

Tânărul fotbalist al echipei CFR Cluj, Cristi Bud (25 de ani) – care trăieşte de la începutul anului o frumoasă poveste de dragoste cu handbalista maghiară Gabriella Szucs (legitimată la Oltchim Rm. Vâlcea) – a reuşit să marcheze un gol în meciul pe care trupa lui Andrea Mandorlini l-a disputat vinerea trecută, pe teren propriu, cu Astra Ploieşti. Partida s-a încheiat până la urmă la egalitate (2-2), dar în minutul 82 Bud a marcat golul de 2-1 pentru campioana din Ardeal, după ce, în prealabil, ratase o altă mare ocazie de gol, cu aproximativ un sfert de oră mai devreme. Iubitul handbalistei Gabriella Szucs a trecut astfel cu brio peste cele două etape pe care le-a petrecut în tribună (în actualul campionat a mai jucat pentru CFR Cluj doar câteva minute, în partida din runda inaugurală cu Univ. Craiova) şi a arătat că rămâne unul dintre atacanţii care dispun de un deosebit simţ al golului în Liga I.

Florin Păunescu, arbitraj de nota 10

* asistentul vâlcean a semnalizat corect toate fazele dificile de ofsaid pe care le-a avut în meciul CFR Cluj – Astra Ploieşti

Meciul de la Cluj-Napoca a fost arbitrat de o brigadă din care au făcut parte şi doi arbitri vâlceni: centralul Teo Crăciunescu şi asistentul Florin Păunescu. Fiul lui Ion Crăciunescu a intrat în „gura ardelenilor” încă din timpul partidei, fiind acuzat de oficialii ceferişti că nu l-a eliminat pe Rohat, aflat în postură de ultim apărător atunci când l-a accidentat pe croatul Bjelanovic (care va sta 45 de zile pe tuşă), iar ulterior pentru că nu a acordat un penalti la faultul lui Nogo asupra lui Bud, faze petrecute în prima repriză. În schimb, asistentul Florin Păunescu a fost de-a dreptul genial pe linia de tuşă. Fiecare din fazele dificile pe care le-a avut, majoritatea petrecute la limita ofsaidului, au fost judecate ca la carte de arbitrul vâlcean, deşi erau infinit mai complicate decât cea pe care „Moş Ioan Roată” Onicaş a semnalizat-o aiurea în meciul Steaua – Univ. Craiova (atunci când Mihai Costea marcase pentru 2-0 în Ghencea). Pentru prestaţia excelentă din Gruia, Păunescu merită fără probleme calificativul „foarte bine”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button