Liga IV

Cozia şi Conexin merg braţ la braţ, din egal în egal

În runda cu numărul 30 din cadrul Ligii a IV-a, s-au întâlnit la Galicea două echipe care au reuşit să actualul sezon să obţină cele mai multe rezultate de egalitate.

Aşadar, Conexin Runcu, deoparte, în calitate de gazdă şi de campioană în materie de remize (10) a dat piept celor de la Cozia Călimăneşti, grupare finanţată de primarul Ilie Amuzan şi prezidată de Ion Tudorică. Fotbaliştii pregătiţi de Gabriel Mangalagiu au excelat şi ei la acest capitol, reuşind să bifeze în retur remize după remize. Bineînţeles că şi partida care s-a disputat în comuna primarului Ion Năfliu avea nevoie, pentru a se respecta, tot de o paritate, lucru care s-a şi întâmplat într-un final, la scorul de 1-1. Cozia a punctat prima, în minutul 36, pentru ca veteranul Ion Lala să înscrie pentru 1-1 în ultimul minut de joc al primei reprize. Această remiză avantajează în speţă gruparea patronată de omul de afaceri Pantelică Anghelescu, care a înregistrat în ultima perioadă un regres valoric, fiind aproape în situaţia de a pica în Liga a V-a.

Marian Lazărescu: „Vom mai juca încă patru meciuri grele”

Cu 31 de puncte la activ, Conexin este obligată de conjunctura din clasament să mai câştige minim un meci în următoarele patru etape care au mai rămas de disputat. „Săptămâna aceasta, mergem la Berbeşti, apoi jucăm acasă cu CSM Drăgăşani, peste trei etape – la Mihăeşti şi, în ultima rundă, pe teren propriu, cu Flacăra Horezu. Toate patru sunt meciuri grele, dar trebuie să obţinem măcar o victorie, pentru a nu ne mai face griji”, a menţionat Marian Lăzărescu, delegatul echipei Conexin Runcu.

Dimensiunea porţilor din Galicea, contestată a doua oară

Partida de la Galicea, dintre Conexin şi Cozia, a început mai târziu decât la ora la care era programată iniţial, deoarece echipa-oaspete le-a solicitat adversarilor să tundă iarba care nu permitea să se joace în condiţii decente. În plus, oficialii echipei din Călimăneşti au constestat şi dimensiunea porţilor, care li s-au părut a nu fi conforme cu normele minime impuse. Nu este pentru prima dată când cei de la Conexin se lovesc de astfel de probleme. În urmă cu aproximativ două luni, Vasile Grossu a contestat şi el porţile stadionului din Galicea, gazdele fiind obligate să rezolve problema în timp util pentru a nu pierde partida la scor de neprezentare. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button