Liga IV

Cozia Călimăneşti

Gheorghe Andreescu, antrenorul echipei de juniori: „Nu suntem lăsaţi să jucăm corect fotbal”

Gheorghe Andreescu se declară total dezamăgit de arbitrajul de care a avut parte în această ediţie de campionat, susţinând că, nu de puţine ori, echipa sa a fost trasă în jos prestaţia defectuoasă a oamenilor în negru. „Pacu” a caracterizat drept „japcă” ultima partidă pe care juniorii săi de la Cozia Călimăneşti au susţinut-o în deplasarea de la Horezu, acolo unde au remizat 2-2. „Oare când o să avem şi noi parte de un arbitraj curat, care să nu influenţeze soarta campionatului. La Horezu, conduceam cu 2-0 în minutul 80, pentru ca apoi Flacăra să înscrie un gol dintr-un ofsaid de cinci metri. Aşa ceva mai rar se vede în fotbal, chiar şi la acest nivel! E păcat de copiii pe care-i antrenez, pentru că ei muncesc enorm la antrenamente pentru a ajunge campioni, însă sunt victimele arbitrilor care nu văd nici măcar un ditamai ofsaidul”, ne-a spus antrenorul Gheorghe Andreescu. (L.C.)

Articole Similare

2 Comments

  1. Gheorghe Andreescu, antrenor il numiti Dumneavoastra pe acest individ? Am asistat Duminica la meciul pe care l-a sustinut la Horezu, de cand merg la meciuri de fotbal nu am vazut antrenor care sa-si injure elevii asa cum o face acesta, este sub orice critica.

    De la cine sa ia acesti copii exemplu? daca nu de la antrenor? vorbim de copii de 16-17 ani care nu aud decat injuraturi si tipete.

    cineva (un parinte care isi urmarea baiatul) ia reprosat ca vorbeste urat, raspunsul a fost: „imi injur propri elevi”.

    in schim tot respectul pentru antrenorul de la horezu, care chiar daca elevii dinsului au gresit nu ia injurat si felicitari pentru cine lasa copii acolo la fotbal.

    inchei optimist totusi deoarece observand diferenta de varsta dintre cei doi antrenori, am constatat ca cel tanar (vice) stie sa vb si sa se faca inteles fara injuraturi si vorbe urate.

  2. daca si pe voi va fura arbitrii… inseamna k nu stiti ce vb ceea ce se intampla cu contracandidatele voastre ce se mai numeste? poate au gresit si pt asta cu siguranta vor plati nu ca arbitrul de la Brezoi Horezu care a permis sa se joace meciul pe un teren impracticabil pt k observatorul(Tudorica) i-a spus sa se joace orice ar fi sa fim seriosi aveti oameni sus pusi kre va intretin nu valoarea sau munca

Lasă un răspuns

Back to top button