Liga IV

Cosmin Şorega a spart gheaţa!

* după câteva meciuri în care i-a scos peri albi antrenorului Gabriel Mangalagiu, atacantul Coziei a înscris o „dublă” în duelul cu Olteţul Alunu

Cozia Călimăneşti n-a avut nicio clipă emoţii în duelul de săptămâna trecută cu Olteţul Alunu, echipă pe care a spulberat-o cu un scor categoric (7-0). Trei jucători (Şorega, Paşoi şi Mogoşan) au realizat câte o „dublă” în acest meci pentru trupa antrenată de Gabriel Mangalagiu. Fără îndoială, cele mai aşteptate goluri au fost cele pe care le-a înscris Cosmin Şorega, care i-a scos peri albi antrenorului Mangalagiu în precedentele partide din campionat, din cauza ratărilor monumentale.

Mangalagiu vrea punctaj maxim în ultimele patru etape din tur

Gabriel Mangalagiu şi-a propus ca, până la finele turului, Cozia Călimăneşti să urce în clasament şi să ajungă în primele şase locuri. În acest sens, Mangalagiu ne-a preciza că echipa pe care o pregăteşte trebuie să câştige toate cele patru meciuri pe care le mai are de jucat până în pauza competiţională. Obiectivul antrenorului nu pare a fi greu de îndeplinit, programul trupei din staţiune fiind destul de avantajos. Călimăneştenii mai au de jucat, pe rând, cu Nova Turist Mihăeşti (acasă), Unirea Păuşeşti Măglaşi (deplasare), Olteţul Zătreni (acasă) şi Lotru Brezoi (deplasare). „Dacă scoatem maxim din puncte din aceste ultime patru dueluri din tur, cred că avem mari şanse să urcăm în primele şase locuri, mai ales că adversarele noastre au parte de un program foarte dificil”, a menţionat Mangalagiu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button