Liga IVLiga V

Corona și Lotru nu au stricat prietenia. Fotbal și distracție, la Brezoi! Remus Burcuș nu scapă de cuțit!

Corona Mihăești și Lotru Brezoi sunt două formații prietene din fotbalul județean. Nu joacă în același eșalon și nu au motive să se certe. În fiecare pauză competițională și chiar în timpul campioantelor, atunci când se poate, cele două se întâlnesc în jocuri amicale. S-a întâmplat și în acest week-end. Echipa de Liga a V-a și cea de Liga a IV-a au jucat pe terenul de la poalele Țurțudanului. A fost un joc echilibrat, câștigat de Corona. Au marcat Darius Băiașu, un junior de la FC Oltenia, dintre elevii lui Mara (Ion Lazăr) și Bogdan Popescu pentru oaspeți și Sebi Botă (autorul unei duble), pentru gazde.

”Nu contează rezultatul. Important, și pentru noi, și pentru gazde, a fost jocul în sine, care ne ajută în perspectiva meciurilor oficiale. Nu am plecat cu niciun punct de la Brezoi, ca să fie important scorul. Indiferent de situație, nu avem cum să ne certăm cu cei de la Brezoi. Sunt prietenii noștri vechi. După fotbal am rămas împreună la masă, la distracție. Chiar nu a fost nevoie nici de arbitri acreditați. Remus Burcuș s-a descurcat impecabil și chiar am glumit pe seama asta, că ar trebui să vorbim cu Adi Comanăescu să-l includă în lotul arbitrilor. El și Cristi Rădulescu au arbitrat și a fost foarte bine. Am avut patru copii de la grupa Under 16, de la Mara, de la FC Oltenia. Vedem dacă îi integrăm, să facă încet-încet pasul către seniorat. A venit, după cum am spus, Mădălin Bărzăgeanu. Avem un lot numeros, un grup unit, toți suntem prieteni și nu cred că mai e nevoie de alte transferuri. În următorul week-end probabil vom mai avea un meci de pregătire cu juniorii Under 19 de la SCM, apoi vine cel de Cupă”, a spus Lucian Briceag, oficialul de la Mihăești.

Remus Burcuș, de la Brezoi, a fost arbitru pentru că nu a putut să joace. S-a accidentat pe finalul anului trecut, iar zilele acestea a primit și verdictul. Nu scapă de cuțit. Are ruptură de menisc și se va opera în perioada următoare. Liderul brezoienilor va absenta o bună parte din returul Ligii a IV-a.

Articole Similare

Back to top button