Liga IV

Constantin Briceag: „Să ni se spună dacă nu suntem doriţi în Liga a IV-a”

Briceag Constantin* oficialii echipei Viitorul Valea Mare au acuzat prestaţia tânărului arbitru Alexandru Gheţu

Potrivit spuselor primarului Constantin Briceag, Viitorul Valea Mare a avut ghionion cu carul în faţa Coziei Călimăneşti, dar şi un arbitraj cam ciudat din partea asistentului Alexandru Gheţu. Pentru că nu era suficient, fotbaliştii din Valea Mare au mai irosit şi un penalti, prin Lucian Briceag, la scorul de 2-1, pe care portarul Borţa l-a apărat. Cei de la Viitorul au fost nevoiţi să joace minute bune şi în inferioritate numerică, Ionescu fiind eliminat de centralul Laurenţiu Mosor după ce a protestat la o decizie aiurea a tuşierului Gheţu, pe care l-a şi îmbrâncit. „Sunt debusolat, puteam să câştigăm lejer acest meci, după ce am făcut un joc extraordinar. Este incredibil ceea ce s-a întâmplat, numai nouă ni se putea întâmpla să încasăm trei goluri în 5 minute şi să pierdem cu 4-2 după ce am condus cu 2-1 în minutul 87!!!”, a răbufnit Briceag.
Alesul local din Valea Mare a acuzat prestaţia tânărului arbitru asistent Alexandru Gheţu, ale căruia decizii i-au înfuriat pe fotbaliştii de la Viitorul. „Din păcate, cei de la AJF nu au ţinut cont de dorinţa noastră de a nu ne mai trimite copii să înveţe să arbitreze pe spinarea noastră. Am scăpat de Moja, iar am dat acum peste alt începător în materie de arbitraj!”, a precizat Briceag, iar apoi a adăugat: „Să ni se spună dacă nu suntem doriţi în Liga a IV-a, ne retragem şi ne înscriem din nou la «Onoare». Poate că suntem prea departe, iar pe unii îi cam deranjează să se deplaseze până la Valea Mare”.
În replică la spusele primarului din Valea Mare, antrenorul Gabriel Mangalagiu a lăudat prestaţia arbitrului asistent Alexandru Gheţu. „A colaborat foarte bine cu centralul Laurenţiu Mosor, a avut şi curaj, în ciuda protestelor echipei gazdă”, a spus Mangalagiu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button