Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Consilierii care nu îl vor vota pe Spiridon director la Pază vor fi chemaţi în instanţă

• Social democratul are de gând să îşi facă singur dreptate şi de aceea a acţionat în instanţă Consiliul Judeţean Vâlcea pentru că nu a fost pus în funcţia câştigată în urma unui concurs

Nicu Spiridon ar putea să îi oblige pe câţiva colegi din Consiliul Judeţean să îi plătească daune. El a dat în judecată, săptămâna trecută, CJV din cauza faptului că nu a fost validat în şedinţa precedentă ca director al Serviciului Public de Pază, deşi susţinuse un concurs pe care l-a câştigat. Social democratul a declarat că toţi cei care se împotrivesc numirii sale în funcţia de director vor fi chemaţi în instanţă, unde va cere pe lângă salariu şi despăgubiri de întârziere de 500 de lei pe zi. Acelaşi lucru îl face şi Sabin Dragnea, cel care ar fi trebuit validat în funcţia de director al Centrului de Asistenţă Medico Socială Lădeşti. Nicu Spiridon susţine că a înaintat deja o adresă conducerii Consiliului Judeţean, prin care a informat în legătură plângerea pe care a făcut-o în instanţă şi în care mai solicită încercarea rezolvării pe cale amiabilă a situaţiei. Numirea celor doi social-democraţi pe funcţii va fi discutată din nou, miercuri, 30 iunie, în cadrul şedinţei ordinare, chiar dacă primul termen în procesul intentat la Tribunalul Vâlcea a fost programat pentru data de 29 iunie. „Era normal să recurg la acest gest, pentru că nu am fost numit politic. Eu am dat un concurs şi mi se pare normal să nu fiu validat. I-am informat că, dacă nu se va rezolva situaţia, voi cere despăgubiri, iar la şedinţa de miercuri, pe toţi cei care vor vota împotriva mea, îi voi chema în instanţă să plătească din buzunarul lor despăgubirile”, a avertizat Spiridon. Reprezentantul PSD consideră că  eventualele contestaţii la concursul pe care l-a susţinut ar fi trebuit depuse imediat. Spiridon mai spune că nu va sta cu mâinile în sân şi că va merge până în pânzele albe pentru a-şi clarifica situaţia.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button