Administratie

Comuna Stoeneşti, într-o continuă modernizare

• primarul Mateescu speră să finalizeze în cel mai scurt timp 3,4 kilometri de asfalt 

Dacă în primul tur candidatul PSD-ului, Mircea Geoană, a realizat la Stoeneşti un scor bun, de aproximativ 50 la sută, mult peste ceea ce au realizat împreună PD-L şi PNL, primarul acestei comune, Ion Mateescu, îşi doreşte ca la cel de-al doilea scrutin numărul votanţilor să crească simţitor şi să ajungă chiar la 75-80 la sută în favoarea partidului pe care îl reprezintă. „Sper că toţi oamenii de bună credinţă din Stoeneşti vor înţelege cine le vrea binele cu adevărat şi vor vota în favoarea candidatului PSD, Mircea Geoană, în turul al doilea. Având în vedere că în fruntea Consiliului Judeţean se află Ion Cîlea, înseamnă că vor veni vremuri frumoase pentru localitatea noastră, în care vom dispune mai mult ca sigur şi de fondurile necesare pentru a putea pune în practică, în anii următori, toate proiectele pe care le-am gândit”, ne-a declarat primarul din Stoeneşti.

Pentru a-i convinge pe alegători că PSD-ul nu se joacă atunci când vine vorba de a realiza lucruri bune în folosul comunităţii, primarul Ion Mateescu speră să definitiveze cât mai urgent cei 3,4 kilometri de drum de asfalt pe care îi avea în plan până la sfârşitul anului. „Sper ca lucrările să fie realizate în cel mai scurt timp pentru că altfel oamenii din Stoeneşti vor specula acest lucru şi vor spune că nu ne ţinem de cuvânt. Lucrările trebuie încheiate cât mai repede pentru că vine vremea rece, iar temperaturile de afară nu ne vor mai permite prea mult să ne desfăşurăm activitatea”, s-a exprimat Mateeescu.

„Firma care va turna asfaltul la Stoeneşti a pregătit deja terenul, drumurile au fost curăţite, s-a pus macadam. Am vorbit deja cu preşedintele CJ, Ion Cîlea, ne-a promis că în această săptămână vor veni utilajele pentru a definitiva această lucrare. Nu mă îndoiesc că în 2-3 zile tot asfaltul va fi turnat, iar oamenii vor fi mulţumiţi”, a mai adăugat edilul social-democrat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button