DiverseAlte sporturi

Competiție de badminton cu caracter internațional, la Vâlcea! CST LYKAIOS a organizat Cupa ”WE CAN FLY”!

*) concurenți din Palestina, Tunisia, Portugalia și România

CST Lykaios a mai înregistrat o premieră. La finele lunii ianuarie a organizat o competiție de badminton, care a avut caracter internațional. S-au înscris concurenți din Portugalia, Palestina, Tunisia, alături de amatori ai acestui sport, de pe plan local. Informațiile referitoare la acest eveniment au fost oferite de liderul Alpha, Gabriela Rădulescu. Gabriela este fiica conducătorului echipei de fotbal AS Mihăești, Cristi Rădulescu. E un copil ambițios, cu realizări atât în plan școlar, sportiv, implicată inclusiv în acțiuni caritabile. Reprezintă cu cinste și mândrie localitatea administrată de Constantin Bărzăgeanu, este un tânăr exemplu, frumos, la propriu și la figurat.

”Duminică, 29 ianuarie, s-a desfășurat prima ediție a Cupei Badminton ,,WE CAN FLY” CNMB-LYKAIOS, care a avut loc la Colegiul Național ,, Mircea cel Batrân”. S-au înscris 11 participanți la simplu feminin și 10 la simplu masculin. Printre concurenți s-au aflat și voluntarii din cadrul proiectului ”Run for sport, run for solidarity”: Ghadeer Owinah – Palestina, Maria Branco Rodrigues Viana Machado – Portugalia, Wassim Benfraj – Tunisia, proiect desfășurat în colaborare cu Asociația Schola GSB 2011 și finanțat prin programul Erasmus+ .

Câștigătorii au fost:

Simplu-feminin:

Locul 1: Teiușanu Diana( Seminarul Teologic)

Locul 2: Vulpoi Raluca( CNMB-lider Lykaios)

Locul 3: Vulpoi Diana( CNIMB)

 Simplu- masculin:

Locul 1: Diță Andrei ( LTF)

Locul 2: Manda Octavian ( CNMB-lider Lykaios)

Locul 3: Toma Eduard ( CNMB-lider Lykaios)

Locul 1 la masculin, Andrei Diță, a fost susținut de doamna profesoară Adela Tudose de la Liceul Tehnologic Forestier, a cărei prezență ne-a bucurat și pe noi! Prin acest prim eveniment deschidem un calendar bogat în activități ale clubului la împlinirea a 10 ani de la fondare! Felicitări liderilor lupi pentru organizarea acestui proiect marca Lykaios! Felicitări, Raluca Vulpoi (coordonator proiect) pentru demararea acestui eveniment dedicat Zilei Unirii tututor romanilor!”, a transmis Gabriela Rădulescu, liderul Lykaios.

Articole Similare

Back to top button