Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Comisarul Eugen Neaţă renunţă la Poliţie şi intră în avocatură

Eugen NeataComisarul Eugen Neaţă, fostul şef al IJP Vâlcea, trece prin momente nu tocmai uşoare. În această perioadă, poliţistul a luat câteva decizii importante, care n-ar fi exclus să-i influenţeze radical viaţa de acum înainte.
Una dintre aceste decizii a vizat renunţarea la munca de poliţist. Eugen Neaţă a făcut deja o cerere pentru a fi acceptat în avocatură, însă nu se ştiu foarte clar motivele pentru care a făcut acest pas. De altfel, fostul şef al IJP nu a vorbit şi nu vorbeşte aproape deloc despre acest subiect, acţionând în tăcere. De asemenea, se aude că solicitarea sa ar fi fost aprobată zilele trecute de către barou.
Potrivit unor surse judiciare, Eugen Neaţă ar avea posibilitatea legală de a se suspenda din Poliţie, până în momentul în care va dori să se întoarcă. În ciuda cancanurilor presei în ceea ce-l priveşte, ieşirea sa, chiar şi temporară din sistem, reprezintă o pierdere pentru IJP, dar şi în ceea ce priveşte lupta împotriva infracţionalităţii. Cel puţin asta consideră foarte mulţi dintre actualii săi colegi. Ei spun că deşi Neaţă nu a reuşit să câştige concursurile organizate de MAI pentru cele mai importante două funcţii din Inspectorat, acesta a fost şi rămâne un poliţist foarte bun.

Articole Similare

One Comment

  1. Da, da, inteleg. Din vanator de infractori devine aparator de infractori. Noi centram, noi dam cu capul…

Lasă un răspuns

Back to top button