Liga III

”Cocoşii”, un punct cu Roşiori, deşi au jucat 90% din meci în inferioritate numerică

Flacăra Horezu a disputat vineri după-amiază al doilea meci pe teren propriu din play-out-ul Ligii a III-a. A avut derby pentru primul loc în Seria a VI-a, cu Sporting Roşiori. ”Cocoşii” au rămas în fruntea ierarhiei din partea a doua a clasamentului după ce au remizat cu formaţia teleormăneană. A fost un egal fără goluri în Treapt. Elevii lui Cătălin Bucă, Lucian Catargiu şi Tavi Iordache au făcut un joc bun, au avut şanse de a tranşa meciul în favoarea lor, deşi au jucat 90% din meci în inferioritate numerică. Adi Țăpîrlan a fost eliminat în minutul 12. A primit al doilea galben şi gazdele au rămas în 10. Până la acest moment, oaspeţii avuseseră două oportunităţi de a deschide scorul. Până în minutul 35, roşiorenii au controlat jocul într-o oarecare măsură, apoi vâlcenii au ieşit la atac. Finalul de repriză le-a aparţinut. Ceapă şi Iordache au trecut pe lângă deschiderea scorului. Şi în partea secundă Flacăra a fost periculoasă. Una dintre cele mai mari ocazii a ratat-o Zamura. Prunaru a şutat din lateral în bară, mingea a revenit la Zamura, care cu capul, din 6 metri, a trimis balonul peste poartă. ”Cocoşii” şi-au dominat teritorial adversarii, dar prestaţia bună, în condiţii de inferioritate, nu s-a concretizat şi pe tabela de marcaj. Deşi merita mai mult, Flacăra a fost nevoită să se mulţumească cu un egal. S-a terminat 0-0.
Pentru Flacăra au evoluat în partida cu Roşiori: Sporea – Sofianu – Moldovan, Pasăre, Țăpîrlan, Dobre, Mihăilă, Iordache, Ceapă, Rotea, Zamura. Au mai intrat: Prunaru, Bloţu, Neacşa.
Horezu a ajuns la un total de 30 de puncte şi joacă în continuare fără presiune. În următoarea etapă, pe 12 aprilie, are meci în deplasare, cu Bascov.

Articole Similare

Back to top button