Politica

Cei aproape 300 de angajaţi de la Electrovâlcea se tem pentru locurile lor de muncă

Surse din interiorul societăţii Electrovâlcea ne-au semnalat faptul că, după arestarea patronului Ovidiu Ciogescu, cei aproape 300 de angajaţi din această firmă trăiesc cu spaima că, în orice moment, ar putea rămâne fără locuri de muncă.
Potrivit afirmaţiilor unor salariaţi cu funcţii de răspundere, din momentul reţinerii proprietarului firmei, Electrovâlcea nu a mai putut face plăţi, deşi în conturile bancare ar avea sume substanţiale, din care s-ar putea achita facturi către furnizori, salarii şi alte obligaţii. Ei mai spun că, dacă nu se va găsi rapid o soluţie, ar putea fi puse în pericol şi contractele de lucrări încheiate de societate cu diverşi clienţi, printre care se numără şi foarte multe primării vâlcene. Conform informaţiilor neoficiale pe care le-am obţinut în ultimele zile, Electrovâlcea ar avea contracte în valoare de 15 milioane de euro, iar singura persoană care poate semna documente în numele firmei ar fi Ovidiu Ciogescu.
Acesta a devenit de curând acţionar semnificativ şi în firma Montaj Construct, în care este asociat cu senatorul PSD Laurenţiu Coca. Aici, însă, nu sunt întâmpinate probleme, drept de semnătură având, din câte se pare, fratele parlamentarului social-democrat, Doru Coca.
Întâmplarea nefericită prin care a trecut Ovidiu Ciogescu a stârnit compasiune în rândurile multor oameni de afaceri vâlceni, care deşi rivali pe piaţă ai SC Electrovâlcea SRL, încearcă să ajute, atât cât pot, această firmă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button