Politica

Ce se naşte din pisică tot şoareci mănâncă. Nu-i aşa, domnule Cezar Bulacu?

O veste care ne-a dat de lucru, în ultima săptămână, se referă la promovarea lui Cezar Bulacu în AGA de la SNLO, instituţia care dictează ce se întâmplă cu zăcămintele de cărbune din Oltenia, adică inclusiv cele din Vâlcea.
Pe această temă, a existat un adevărat curent de discuţii în interiorul PD-L. Nu discuţii inteligente, desigur, ci tâmpenii în adevăratul sens al cuvântului. Problemele pe care şi le puneau pedeliştii au fost de tipul: „nu în AGA, ci în CA”, „nu la SNLO, ci la Electra”, „nu la Electra, ci la Hidroenergetica”. De parcă mai contează? Dacă ar vrea, Cezar Bulacu, chiar şi din postura de consilier personal al lui Ion Ariton, ministrul Economiei, proprietarul acestei vaste industrii, ar putea influenţa anumite decizii. Adică nici nu credem că ar avea nevoie să uzeze de calitatea de membru în AGA al unei instituţii aflată sub autoritatea MECMA pentru a ajuta grupurile de interese din care se presupune că face parte şi tatăl său, Romulus Bulacu, vicepreşedinte al CJ Vâlcea, acţionar semnificativ al firmei Minet, tovarăş de fapte al unor băieţi deştepţi interesaţi de afacerile cu aurul negru din zona Berbeşti – Alunu. Exact! Ar putea să-i spună direct şefului său ce-l doare şi probabil că ar fi rezolvat imediat. La urma-urmei, a fost promovat politic şi… nu degeaba. Ca orice copil de baron regional, o avea şi el nişte sarcini de îndeplinit. Şi, între noi fie vorba, bănuim că măcar va lucra inginereşte, nu se va pune direct pe ciordeală, pentru că, ştiţi cum e, se află…

Eduard Dulăcioiu

Articole Similare

One Comment

  1. daca si asta a ajuns la ministerul economiei vai de tarisoara noastra.chiar nu se vad afacerile lui bulacu de la consiliul judetean?

Lasă un răspuns

Back to top button