Politica

Ce-ar fi dacă am spune despre Mircea Poenaru că este un beţiv notoriu? Ar fi vreo problemă?

poenarumirceamicDe curând, am publicat un articol despre faptul că, în perspectiva schimbării majorităţii din Consiliul Judeţean, liberalii n-ar mai fi dornici să meargă pe mâna lui Mircea Poenaru în lupta pentru funcţia de vicepreşedinte al instituţiei. Articolul a făcut valuri în PNL şi i-a determinat să spună ce gândesc pe foarte mulţi dintre membrii marcanţi ai organizaţiei, din municipiu şi din teritoriu, care iniţial se fereau să afirme că decizia BPT a fost una greşită.

Simţind că i-ar putea scăpa din mână o mare oportunitate, cum PNL i-a tot oferit de-a lungul anilor, Mircea Poenaru s-a gândit să distragă atenţia de la problema de fond – că nu e de nasul lui funcţia de vicepreşedinte al CJV – plângându-se la colegii săi dispuşi să piardă vremea ascultându-l că, vezi Doamne, articolul respectiv ar fi fost comandat. Cu această mizerie, Poenaru a jignit nedrept unul dintre puţinele canale media care fac opoziţie în Vâlcea, cât şi propriul partid, care l-a ţinut în funcţii călduţe şi i-a pus o pâine pe masă.
De aceea, ne-am pus întrebarea – de ce noi nu am putea să îl tratăm la fel? Adică, dacă el ne cântă peste tot că scriem la comanda împotriva sa, ce ne-ar împiedica să spunem chiar acum despre el că este un ratat şi un beţiv? Mai ales că am avea şi nişte argumente care ar sta în picioare inclusiv în faţa unei instanţe judecătoreşti.
În primul rând, nu am auzit ca Poenaru să fi muncit vreodată în viaţa sa, adică să dea un pic cu cârca, să pună osul la treabă temeinic. Nu, în posturile de birou prin care s-a perindat a fost pus politic şi, de regulă, a tăiat frunză la câini pe-acolo. Poenaru are şi serioase probleme cu băutura. Am putea afirma, fără riscul de a greşi, că în cârciumă se simte ca peştele în apă. De altfel, chiar din cauza apucăturilor pe care le are, atunci când se îmbată ca p…l, Poenaru a devenit antipatic în PNL şi în politică în general. Ca să nu vă mai spunem că, de curând, într-o bodegă din oraş, după câteva sticle de vin, marele liberal Mircea Poenaru şi-a pierdut raţionamentul. A înjurat un ziarist pentru că aşa i s-a năzărit lui şi a sfârşit cu pumnii în pieptul şefului său, pe care l-a şi zguduit câteva secunde din cauză că l-a împiedicat să se ia la trântă cu jurnalistul. A avut marele noroc că, a doua zi, n-a fost suspendat sau exclus din PNL. Dacă era după noi, zbura în secunda a doua, şi nu către o sticlă de rachiu. Care era pierderea? Ce a făcut ăsta pentru PNL sau pentru instituţiile publice care l-au hrănit? E un bun liberal pentru că ştie cu ce tip de apă se bea vinul demisec? Care e problema dacă, într-un ziar, a apărut informaţia că sunt liberali care cred că Poenaru n-are faţă de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean? Noi credem că ăia sunt normali, nu ceilalţi. Poenaru vice, Doamne fereşte! Probabil că unii de prin BPT s-au tâmpit de tot!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button