Acasă Diverse Cătălin Buşi, ghinion teribil la testele arbitrilor de Liga I

Cătălin Buşi, ghinion teribil la testele arbitrilor de Liga I

457
0

Între 5 şi 11 ianuarie, arbitrii de Liga I, dar şi câţiva din eşalonul secund, au fost susţinut testele fizice de dinainte reluării campionatelor. Au fost împărţiţi în cinci centre, pentru a se evita aglomerările. O parte au mers la Bucureşti, alţii la Cluj-Napoca, Piatra-Neamţ, Craiova şi Oradea. Printre cei testaţi s-au regăsit şi patru vâlceni, respectiv Cătălin Buşi, Marius Badea, Florin Păunescu şi Iulia Demetrescu. Cătălin şi Florin au fost la Craiova, Marius la Bucureşti, iar Iulia, la Cluj-Napoca. Ulterior, a avut loc şi testarea teoretică.


”Luni, 11 ianuarie, a avut loc şi un curs online cu toţi arbitrii din lotul de Liga 1. Acesta s-a desfăşurat pe o nouă platforma video, pusă la dispoziţia arbitrilor de FRF, astfel încât arbitrii au putut fi şi testaţi. Fiecare a avut posibilitatea de a urmări individual fazele de joc şi de a îşi exprima părerea referitor la ce decizie trebuia luată. Ulterior, preşedintele CCA, Kyros Vassaras le-a comunicat şi explicat acestora decizia corectă”, a transmis Federaţia Română de Fotbal, referitor la testarea teoretică a arbitrilor.

Dintre vâlceni, Cătălin Buşi a avut probleme la testul fizic, pentru prima dată în carieră. De ziua lui onomastică, pe 7 ianuarie, preşedintele CJA Vâlcea a avut parte de un ”cadou” nedorit. S-a accidentat la proba de viteză şi nu a mai putut continua. A suferit o ruptură musculară, care îl va ţine departe de fotbal şi arbitraj câteva săptămâni. A fost vorba doar de ghinion. Cătălin a obţinut întotdeauna rezultate excepţionale la testele fizice.
Şi anul trecut a fost nevoit să ia o pauză forţată, însă atunci din cauza infectării cu virusul asiatic. A fost printre primii sportivi vâlceni depistaţi cu COVID-19. Ulterior au apărut zeci de cazuri în sportul vâlcean, însă cei mai mulţi au avut forme uşoare ale virusului. Cu siguranţă, Cătălin Buşi va trece şi peste această încercare şi va reveni mai puternic, aşa cum a făcut-o de fiecare dată când a trecut prin momente mai puţin faste. Recuperare uşoară şi un an cu multe meciuri la cel mai înalt nivel!