Acasă Diverse Capacitatea Sălii Sporturilor ”Traian” se apropie de 2500 de locuri. SCM va...

Capacitatea Sălii Sporturilor ”Traian” se apropie de 2500 de locuri. SCM va avea şi propria suprafaţă de joc pentru Liga Campionilor

852
0

În perioada de pauză competiţională au continuat lucrările de modernizare a Sălii Sporturilor ”Traian” din Rm. Vâlcea. S-au recondiţionat birourile, vestiarele, s-a realizat igienizarea tuturor spaţiilor. S-a intervenit chiar şi în sala de joc, unde au fost demontate tribunele metalice, care nu puteau fi folosite de spectatori. Capacitatea sălii, înaintea recondiţionării, era de aproximativ 2230 de locuri (excluzând ”balcoanele”, unde ISU nu permitea accesul). Petre Berbecaru, oficialul clubului SCM Rm. Vâlcea, a precizat că acum capacitatea Polivalentei se apropie de 2500 de locuri.


”S-au tăiat acele tribune de fier. Sala arată acum mult mai aerisită. S-au igienizat toate spaţiile interioare. Oricine intră în Polivalentă sesizează schimbările. În Liga Naţională, la feminin, nu s-a introdus obligativitatea de a dispune de o sală cu capacitatea de 2500 de locuri, dar şi dacă ar exista această cerinţă, noi ne apropiem de 2500 de locuri. Am câştigat în plus vreo 145 sau 146 de locuri, care fuseseră dezafectate din cauza stâlpilor de rezistenţă din metal, care susţineau tribunele de fier, neutilizate. Aceste intervenţii nu au fost făcute pentru Liga Campionilor. Acolo, avem alte cerinţe de care trebuie să ţinem cont. De exemplu, trebuie să ai perimetrală, precum cea de pe partea laterală, dinspre tribuna a II-a şi în spatele porţilor. O să luăm toate măsurile astfel încât totul să corespundă condiţiilor impuse. O să ne cumpărăm şi propria suprafaţă de joc. E mai economic aşa. Dacă joci doi ani la rând în Liga Campionilor e clar că mai bine îţi cumperi o suprafaţă de joc proprie pentru această competiţie decât să o închiriezi, să plăteşti în plus pentru transport, montaj, demontat”, a explicat Petre Berbecaru, reprezentantul Sport Club Municipal Rm. Vâlcea. (S.S.)