Politica

Când Cîlea critică Guvernul PD-L, Bulacu bagă capul în pământ

cilea bulacuIon Cîlea, preşedintele CJ şi al PSD Vâlcea, a prins din nou glas, în ultimele săptămâni începând să critice destul de apăsat Guvernul PD-L.

La inaugurarea drumului judeţean Bălceşti-Goruneşti, liderul social-democrat s-a dezlănţuit ca niciodată împotriva Cabinetului Boc, chiar dacă de faţă era prezentă o numeroasă trupă pedelistă, din care nu lipseau Dorel Jurcan, Romulus Bulacu şi Samoil Vâlcu.
Înainte de tăierea panglicii, în faţa mulţimii, Ion Cîlea a măturat pe jos cu PD-L, făcând referiri dure la politicile guvernamentale dezastruoase pe care Boc şi ai lui le implementează. Totodată, el a reamintit că Executivul i-a retras de curând judeţului nostru aproape 300 de miliarde de lei vechi, semn că actuala Putere nu dă două parale pe judeţul Vâlcea. În dreapta sa, se afla vicepreşedintele PD-L al CJ, Romulus Bulacu, care, simţindu-se probabil cu musca pe căciulă, a băgat faţa în asfaltul proaspăt turnat. Având o funcţie foarte importantă în administraţia publică, dar şi în partidul de guvernământ, el putea face lobby pentru judeţul său, însă, din declaraţia şefului său de la CJV, a reieşit că s-a ocupat cu alte lucruri… sau lucrături. Cîlea i-a făcut cu ou şi cu oţet pe pedelişti şi pentru mizeriile pe care aceştia le fac primarilor PSD. „Vă rog să terminăm cu apariţiile pe la televizor, în care sunt lansate tot felul de prostii, că dacă e să acuz eu, îi liniştesc pe toţi. De exemplu, Florin Vătafu, primarul de la Voiceşti, care e membru PSD, a fost eliminat de pe o listă cu fonduri, din cauza unor oameni care i-au pus strâmbe pe la Bucureşti. Asta deşi omul făcuse o documentaţie ireproşabilă. L-au scos de pe lista cu fonduri pe Ordonanţa 7, cu toate că avea o datorie de vreo 8 miliarde de lei la un constructor. Ăla, normal, a făcut lucrările, a cerut banii, nu i-a primit, aşa că a dat în judecată Primăria. Nu e vina constructorului, nici a primarului. Era obligaţia Guvernului să-i dea banii şi nu i-a mai dat, că s-a găsit unul să vorbească în plus, să facă rău. Sunt unii care bine nu ştiu să facă, aşa că fac numai rău”, a acuzat Ion Cîlea, fără a spune concret la cine se referă.

Eduard Dulăcioiu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button