Diverse

Calificare en-fanfare pentru juniorii republicani ai CSM-ului

Săptămâna trecută s-au disputat ultimele două etape din campionatul de juniori republicani. Pentru a ajunge din nou la un turneu semifinal, adică între cele mai bune 16 echipe ale ţării, grupa de juniori A republicani a CSM, antrenată de Cristi Lazăr, avea nevoie doar să-şi menţină parcursul şi să obţină alte două victorii.

Misiunea a fost destul de lejeră, „municipalii” impunându-se atât la Drăgăşani, cu CN Gib Mihăescu, cât şi pe teren propriu în faţa Minerului din Lupeni. A fost o calificare en-fanfare pentru juniorii CSM-ului, chiar dacă aceasta a fost obţinută ca urmare a clasării pe locul 2 în serie şi nu a câştigării titlului în acest an. Revenind la cele două meciuri de săptămâna trecută, să spunem că CSM s-a impus cu 4-0 la Drăgăşani, graţie reuşitelor jucătorilor Claudiu Batâr, Marius Vlad, Leonard Săraru şi Claudiu Popa, iar ultimul meci al sezonului, cel de pe sinteticul din Zăvoi, l-a câştigat cu 3-0, Cornea, Edi Popa şi Eremia fiind autorii golurilor. Diferenţa între CSM şi Minerul Lupeni putea fi mai mare decât atât, însă la scorul de 3-0 oaspeţii s-au retras de pe teren. Au început din start meciul descompletaţi, în 8 jucători, iar când scorul a început să capete proporţii, li s-a „accidentat” un jucător, astfel că partida a fost întreruptă. A rămas astfel mai mult timp pentru distracţie, pentru a sărbători calificarea la turneul semifinal, care va avea loc după un program ce va fi stabilit marţi, 18 mai, de către FRF.
Cristi Lazăr şi-a felicitat elevii pentru repetarea performanţei de anul trecut, apreciind că: „Copiii merită toate aprecierile pentru această calificare. E bine că am ajuns până aici. Acum ne mobilizăm şi vedem dacă mai putem realiza ceva. Va fi greu pentru că avem o grupă formată din jucători mai mici de vârstă decât cei al altor formaţii”. (L.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button