Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Bulacu va candida la preşedinţia CJ chiar dacă a fost acuzat de incompatibilitate

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu nu are de gând să se retragă din cursa pentru preşedinţia instituţiei, programată pentru iunie 2012, şi speră că partidul îi va oferi această şansă.
Scandalul de incompatibilitate în care a fost implicat nu pare să îl fi afectat prea mult pe Romulus Bulacu, care a declarat, săptămâna trecută, că alţii care doresc funcţia de preşedinte al CJ cu bube şi mai mari în cap. Democrat-liberalul spune că se va retrage din cursă doar dacă va constata că nu are şanse suficiente pentru a câştiga preşedinţia CJ. „Nu am nici un motiv să nu mai candidez din cauză că am fost implicat în acel scandal cu RAJDP. Eu consider că nu am fost vinovat cu nimic şi nu cred că mi-ar putea scădea şansele din cauza incidentului”, este de părere Bulacu. Totodată, reprezentantul PD-L susţine că sunt alte persoane cu probleme mai grave care râvnesc la această funcţie. „Candidatura mea nu este bătută în cuie. Vom avea consultări în interiorul partidului şi numai dacă se va decide că eu sunt cel care are cele mai mari şanse voi candida. Dacă eu voi considera că nu sunt cea mai potrivită persoană şi că nu pot obţine scorul aşteptat, evident că mă voi retrage”, a adăugat vicepreşedintele CJV.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button