Politica

Buican îl susţine pe Frâncu să câştige alegerile pentru şefia PNL Rm. Vâlcea

În ciuda percepţiei din afara PNL, între deputatul Cristian Buican, liderul liberalilor vâlceni, şi senatorul Emilian Frâncu pare să se fi înfiripat o relaţie excepţională.

De câteva săptămâni, cei doi parlamentari se dezmiardă cu declaraţii dulci, pline de pasiune şi aparentă sinceritate. Ba mai mult decât atât, zilele trecute, Cristian Buican a anunţat că nu va susţine pe altcineva în competiţia care va avea loc la vară pentru preşedinţia PNL Râmnicu Vâlcea, deşi la linia de start s-ar putea aşeza chiar şi Traian Dobrinescu. De altfel, liderul judeţean al partidului a spus că a venit propunerea de a-l instala pe Frâncu interimar, convins că acesta poate relansa partidul în municipiu. „Evident că îl voi susţine pe senatorul Emilian Frâncu să câştige alegerile municipale şi fără îndoială că le va câştiga”, a afirmat, convingător, deputatul Cristian Buican.
Deşi poate părea dubioasă apropierea dintre Emilian Frâncu şi Cristian Buican, tot ei ne oferă o explicaţie care, să zicem, ar sta în picioare: amândoi doresc binele partidului şi acţionează ca atare. Altfel spus, pe vreme de pace, fiecare îşi vede de treabă şi încearcă să pună noi cărămizi la temelia PNL-ului. Totuşi, deşi are logică, este destul de ciudat, trebuie să o recunoaşteţi!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button