Liga II

Bogdan Vişa a plecat la ALRO Slatina

* tânărul fundaş de la CSM a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu echipa antrenată de Corneliu Papură

Echipa fanion a Râmnicului continuă să se destrame, jucătorii de valoare părăsind în grabă gruparea din Zăvoi. Ultimul plecat de la Rm. Vâlcea este fundaşul Bogdan Vişa, care şi-a reziliat de comun acord contractul cu CSM Rm. Vâlcea, iar săptămâna trecută a parafat un angajament pe două sezoane cu ALRO Slatina. Aşa cum se cunoaşte, formaţia prezidată de Jean Niţulescu evoluează, de asemenea, în Liga a II-a, în aceeaşi serie cu trupa antrenată de Dumitru Teleşpan.
Ex-vâlceanul nu a fost oprit de tehnicianul Corneliu Papură în lotul pentru meciul cu UTA Arad, pierdut de slătineni cu scorul de 5-2, dar ar putea debuta pentru echipa olteană tocmai în duelul cu Damila, din turul al V-lea al Cupei României, care va avea loc marţi, 7 septembrie, la Măciuca.

Iosif Melcea se simte bine la Mureşul Deva
* fostul fotbalist de la CSM a jucat câte 90 de minute în primele două meciuri disputate de hunedoreni în actualul sezon

După ce a fost dat afară de la CSM (deoarece gruparea din Zăvoi nu mai putea suporta salariul de 1000 de euro pe lună), mijlocaşul de profil ofensiv Iosif Melcea o duce foarte bine la Mureşul Deva. În primele două etape, ex-vâlceanul a bifat de fiecare dată câte 90 de minute, fiind printre cei mai apreciaţi fotbalişti din gruparea hunedoreană.
Melcea s-a numărat printre cei mai periculoşi jucători de la Mureşul Deva în primul meci, cu FC Silvania, pe care elevii lui Gheorghe Barbu l-au câştigat cu 3-0. Fostul fotbalist vâlcean a fost co-autor la golul al treilea marcat de deveni, atunci când i-a centrat perfect lui Valerian Gârlă (care a jucat la rândul său, cândva, în Zăvoi). În minutul 90, chiar Iosif Melcea putea să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, atunci când l-a observat pe portarul advers ieşit dintre buturi, dar mingea lobată de la aproximativ 40 de metri a trecut de puţin pe lângă poartă. În a doua etapă, hunedorenii – cu Melcea din nou titular şi tot 90 de minute pe teren – au smuls un punct chiar în fieful fostei echipe de Liga I, Unirea Alba Iulia (0-0).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button