Acasă Liga II Piţurcă vrea să-l ia pe Goge la Craiova

Piţurcă vrea să-l ia pe Goge la Craiova

101
0

* fotbalistul CSM-ului a fost folosit săptămână trecută în meciul amical pe care Universitatea l-a jucat cu Triumf Bârca, în Bănie

Petre Goge tinde să devină un caz în Zăvoi. Aflat la finalul junioratului, fotbalistul crescut la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” nu a semnat încă prelungirea contractului cu CSM Rm. Vâlcea, aşa cum prevăd regulamentele în vigoare ale FRF, aşa că s-a ales cu o suspendare din partea conducerii clubului vâlcean. Goge nu se sperie însă de sancţiune, ci dimpotrivă, continuă să dea probe de joc pentru echipe din Liga I, dorindu-şi foarte mult să plece din Zăvoi. Aşa cum se cunoaşte, în vară, Goge a încercat să se transfere la Oţelul Galaţi, acolo unde nu a mai ajuns deoarece oficialii vâlceni au solicitat 20.000 de euro pentru a-l ceda echipei antrenate de Dorinel Munteanu.
Săptămâna trecută, Goge a ajuns chiar la Universitatea Craiova, sub comanda lui Victor Piţurcă. Fundaşul în vârstă de 19 ani a îmbrăcat deja tricoul echipei din Bănie în meciul amical pe care studenţii l-au câştigat cu 4-0 în faţa formaţiei de Liga a III-a, Triumf Bârca. Dacă Piţurcă va fi convins de talentul lui Petre Goge, înţelegerile cu oficialii CSM-ului trebuie să se realizeze cât mai repede, perioada de transferuri urmând a se încheia vineri, 10 septembrie.