Diverse

Bogdan Omeag s-a operat de ruptură de ligament încrucişat anterior

* tânărul fotbalist a suferit o accidentare într-un meci amical susţinut alături de juniorii de la Steaua Bucureşti, împotriva Liceului „Mircea Eliade”

Ghinion fantastic pentru talentatul fotbalist Bogdan Omeag! În urmă cu aproximativ trei săptămâni, vâlceanul de doar 17 ani a susţinut, alături de „republicanii” de la Steaua Bucureşti, un meci amical împotriva fotbaliştilor din cadrul Liceului „Mircea Eliade”. În această partidă de verificare, valorosul fundaş central a suferit o accidentare extrem de dură, în urma unui duel purtat cu un adversar. Se pare că, din cauza ghetelor dotate cu crampoane inadecvate pentru un teren sintetic, Omeag s-a autoaccidentat în urma unei aterizări forţate, suferind o ruptură de ligament încrucişat anterior.
Fostul jucător al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” s-a operat la doctorul Gabriel Dinu, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Reputatul medic, specializat în ortopedie şi traumatologie, este cel care i-a operat în trecut, printre alţi sportivi de renume, pe portarul Emilian Dolha şi handbalista Valentina Ardean-Elisei. Bogdan Omeag va urma o perioadă de patru luni de recuperare, urmând ca abia anul viitor să intre de nou pe gazon. Probabil, vâlceanul ar putea reveni pe viitor la CSM Rm. Vâlcea, pentru care ar putea evolua în campionatul naţional de juniori-republicani A şi, de ce nu, chiar în Liga a II-a. „De abia aştept să mă fac bine şi să joc din nou. Îmi vine să plâng, când mă gândesc la această accidentare. E bine că operaţia a fost reuşită şi nu au apărut complicaţii. Urmează pentru mine o perioadă lungă de recuperare, iar la anul, în martie, voi da din nou tot ce e mai bun”, a spus Bogdan Omeag.
Un alt vâlcean care s-a reîntors în Zăvoi este portarul Alexandru Chiriţă, şi el fost jucător la Academia de la Constanţa. De altfel, Chiriţă s-a pregătit în cursul săptămânii trecute alături de echipa fanion a judeţului. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button