Diverse

BĂSESCU VINE LA FINALĂ!

* preşedintele României a felicitat echipa Oltchim şi l-a anunţat pe tehnicianul Radu Voina că va fi prezent pe 15 mai la meciul retur cu Viborg

La finele meciului cu Audi ETO Gyor, care a consfinţit calificarea Oltchim-ului în premieră în finala Ligii Campionilor, antrenorul Radu Voina a primit un telefon-surpriză, din partea preşedintelui României, Traian Băsescu. Şeful statului l-a felicitat pe bravul tehnician pentru calificarea în ultimul act al competiţiei şi l-a anunţat că va fi prezent în Sala „Ioan Kunst Ghermănescu” la meciul din finală, cu Viborg HK.
„Aveţi o echipă minunată acolo la Vâlcea şi vă felicit pentru calificarea în finală. Am practicat handbalul în tinereţe, îmi place acest sport, aşa că voi face tot posibilul să fiu prezent la meciul cu Viborg”, i-a spus Băsescu lui Voina.

CS Oltchim a plătit EHF-ului

50.000 de euro pentru achiziţionarea drepturilor de publicitate
Oficialii clubului Oltchim speră că prezenţa în finala Ligii Campionilor va asigura de la sine şi o reţetă financiar de succes. Poate tocmai de aceea, săptămâna trecută, după tragerea la sorţi de la Viena, vâlcenii au insistat pe lângă EHF (Federaţia Europeană de Handbal) să cumpere drepturile de publicitate pentru finală. Suma pe care Oltchim a trebuit s-o achite a fost de 50.000 de euro, însă se speră că veniturile vor fi mult mai mari.

Suporterii pot merge în Danemarca

* pentru a fi alături de favorite, doritorii trebuie să scoată din buzunar 300 de Euro

Conducerea clubului Oltchim oferă posibilitatea tuturor iubitorilor handbalului, din Vâlcea şi nu numai, să facă deplasarea în Danemarca, pentru a urmări live meciul tur al finalei Ligii Campionilor cu Viborg HK. Suporterii trebuie să achite suma de 300 de euro, în acest preţ fiind inclus şi biletul de intrare la joc. Deplasarea se va face cu autocarul, până în Danemarca fiind nevoie însă de câteva escale în diferite localităţi din Europa. Astfel, sunt asigurate patru nopţi de cazare cu mic dejun inclus la hoteluri centrale din oraşele Praga, Kiel, Hamburg şi Nurnberg. Pentru mai multe informaţii, precum şi pentru înscrieri, fanii pot suna la numerele de telefon 0740-901.111 sau 0763-403.399 (Alexandru Niţişor). Data limită pentru înscriere şi pentru achitarea costului excursiei este 30 aprilie.

Adina Fiera va avea gemeni

* interul echipei Oltchim nu concepe să rateze însă şansa, poate unică în cariera ei, de a juca în finala Ligii Campionilor

Pe lângă calificarea în finala Ligii Campionilor a echipei Oltchim, săptămâna trecută a fost una specială pentru handbalul feminin vâlcean. Luni, 19 aprilie, la câteva ore după meciul cu Audi ETO Gyor, fostul portar de legendă al echipei noastre, Luminiţa Dinu, a născut o fetiţă, pe care o va boteza Ştefania şi despre care spune că o va face tot handbalistă. Altfel, după ce a aflat că va deveni mămică, Adina Fiera a primit chiar luni, 19 aprilie, o altă veste fericită: va avea gemeni.
Chiar dacă este însărcinată în două luni, interul echipei vâlcene nu vrea să rateze şansa, poate unică în cariera ei, de a juca finala Ligii Campionilor. „De ce să nu joc în finală? Şi alte handbaliste s-au mai aflat pe teren fiind în aceeaşi situaţie cu a mea şi nu au păţit nimic!”, a spus Adina Fiera.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button