Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Avion cu motor, ia-l şi pe Toma-n zbor!

Toma avionÎn sudul judeţului Vâlcea, nu se mai discută despre criză, reducerea salariilor, mărirea taxelor, a impozitelor sau despre cât de tâmpiţi sunt Băsescu şi Boc.

Tema ultra-dezbătută la tot pasul este că primarul de la Laloşu, celebrul Ion Toma, şi-ar fi tras de la nişte tovarăşi din Craiova un avion de toată frumuseţea. Nu pentru a-l folosi în deplasările la Râmnicu Vâlcea sau la Bucureşti, în lungile sale căutări de fonduri, ci probabil pentru a stropi cu erbicide culturile din comuna sa. Se presupune că primarul social-democrat şi-ar fi găsit deja şi pilotul care se va ocupa de această problemă: un maior din localitate, pensionat la vârsta de 45 de ani. În aceste condiţii, chestiunea arzătoare este pe ce post va fi încadrat pilotul şi cu ce va fi plătit, având în vedere că Primăria nu mai are bani nici măcar pentru salariile actualilor angajaţi? Şi, buba-bubelor, cu ce va cumpăra Ion Toma kerosen? Îşi va vinde toate ţoalele de la Bershka şi Tommy Hilfiger?

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button