Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Avancronica unui eşec anunţat?

UTA nu-şi permite să piardă cu CSM-ul

Următorul meci oficial al echipei CSM Rm. Vâlcea se va disputa sâmbătă, 17 aprilie, la Arad. Vâlcenii vor înfrunta UTA, una dintre pretendentele la promovare, echipă ce poate ajunge la egalitate de puncte cu liderul dacă învinge în restanţa de săptămâna aceasta pe FC Baia Mare. Arădenii vin după un succes clar şi important la Mioveni, unde s-au impus cu scorul de 3-0. 

Teleşpan a anticipat rezultatul

UTA Arad s-a pregătit în cursul săptămânii trecute la Vâlcea pe stadionul Hidroelectra. Cu acest prilej Dumitru Teleşpan nu doar că a văzut stilul de antrenament al omologului său de la Arad, dar a şi stat de vorbă cu Ionuţ Popa, tehnicianul grupării arădene dorind informaţii despre Dacia Mioveni. Mitică i-a vorbit lui Ionuţ despre aşezarea în teren practicată în meciul de la Mioveni, despre punctele tari şi punctele slabe ale Daciei, anticipând chiar şi un succes la scor al formaţiei UTA în deplasare. Teleşpan a avut dreptate şi UTA Arad a câştigat cu 3-0 meciul de la Mioveni! 

UTA Arad, o echipă fără secrete?

Dumitru Teleşpan a avut în perioada aceasta condiţii foarte bune să-şi analizeze viitoarea adversară. În afara faptului că a urmărit antrenamentele efectuate de arădeni la Vâlcea, tehnicianul CSM-ului a văzut şi victoria de la Mioveni, ajungând la meci cu puţin timp înainte de deschiderea scorului. Dacă nu a reuşit să-şi facă pe deplin o imagine clară asupra potenţialului formaţiei arădene, antrenorul Mitică Teleşpan ar putea vedea UTA Arad într-un meci pe teren propriu dacă se deplasează miercuri, 14 aprilie, la restanţa pe care arădenii o vor juca în nocturnă, de la ora 19.00, cu FC Baia Mare. 

Presiunea e pe UTA, nu pe CSM! 

Referitor la meciul de la Arad, antrenorul Dumitru Teleşpan a spus: „Sper să facem o surpriză plăcută şi să ne întoarcem neînvinşi, deşi nimeni nu ne dă vreo şansă. UTA este în lupta pentru promovare, este o echipă cu jucători mulţi valoroşi, cu condiţii foarte bune de pregătire din punct de vedere al stabilităţii financiare, iar asta contează. Sper să nu am vreun jucător indisponibil. Încă nu ştiu cum se resimt după partida de la Ploieşti, dar s-a jucat frumos. Pentru UTA, orice punct pierdut e enorm. Presiunea cea mare e pe ei, aşa că noi mergem să ne jucăm şansa fără nicio teamă. Acum depinde de ei, de jucători, să se ridice la valoarea adversarului sau peste. În fotbal se pot întâmpla multe, aşa că vom vedea ce va fi şi la Arad!” Partida cu UTA este programată sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 19.00 şi, în funcţie de interesul televiziunilor de sport, ar putea fi transmisă în direct, lucru incert în acest moment.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button