Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Artimon ne-a avertizat din timp: avem echipă doar de-o repriză!

* arbitrul a închis ochii la unele faulturi ale gazdelor, înainte de primele două goluri

Fotbaliştii pregătiţi de Mitică Teleşpan au fost învinşi la scor de neprezentare, soarta meciului de la Mioveni fiind tranşată în repriza secundă. Vâlcenii păreau a fi capabili să producă surpriza şi să plece nu doar cu un punct, ci au avut ocazia unor contraatacuri ce se puteau finaliza cu gol. N-a fost să fie şi la vestiare s-a intrat cu un 0-0 mulţumitor. Ce s-a întâmplat la vestiare e greu de ghicit, dar pe teren au fost, parcă, alte echipe!

Dacia a făcut instrucţie cu vâlcenii şi a marcat relativ repede: în minutul 50, graţie reuşitei lui Nistor. „Golul a turnat plumb în picioarele fotbaliştilor vâlceni” – cum ar suna o expresie celebră. Încercările de restabilire a egalităţii au fost timide, iar gazdele s-au năpustit în atac pentru a tranşa cât mai repede soarta meciului. A fost 1-0 până în minutul 70 când Ayza a majorat diferenţa, spectaculos, cu o execuţie din „foarfece”.
Din păcate, în repriza a doua Dacia a fost subtul favorizată şi de arbitraj. La golul 2 trebuia acordată lovitură liberă indirectă pentru CSM, pe motiv de joc periculos, însă arbitrul a preferat să judece ca un spectator şi să valideze golul pentru frumuseţea execuţiei. Potrivit spuselor celor prezenţi la meci, şi la deschiderea scorului de către argeşeni a fost mai întâi fault la portar, apoi la Nistor se putea dicta ofsaid!. Golurile au fost, însă, validate şi Coşereanu a închis tabela la 3-0, astfel că fluierul final al meciului a fost ca o izbăvire pentru jucătorii tot mai obosiţi din Zăvoi. În atenţia tuturor au revenit vorbele antrenorului Alin Artimon din perioada de iarnă. Timişoreanul spunea că CSM-ul are echipă doar de o repriză şi că ne va fi foarte greu în campionat, în special în meciurile din deplasare unde presiunea adversarilor este mult mai mare.
Eşecul a dus CSM-ul pe locul 10, dar nu este unul îngrijorător. În schimb, Dacia Mioveni, cu cele trei puncte câştigate contra vâlcenilor, începe să spere la promovarea în Liga I.
Pentru CSM Rm. Vâlcea au evoluat: Perianu – Moraru, Ionaşcu, C. Dinu, Goge (I. Săraru ’58) – S. Popescu, Dandea, Betu (Ciucur ’71), Dobre – L. Pîrvu, Curtuiuş (Melcea ’80).

Florin MĂNOIU

Articole Similare

2 Comments

  1. eu am facut pregatire fizica impecabila, nu/s vinovat de prostiile lui telespan

Lasă un răspuns

Back to top button